Sunday, November 23, 2014

Oh Perempuan Gila Selfie
 

selfie tak salah. tapi salahnya bila selfie sebab nak dapatkan pujian dari LELAKI yang bukan BERNAMA SUAMI. dan dituju khas kepada attention seeker di facebook. sekian..
 
 
post signature

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

16 COMENTÁRIOS:

  1. Terasa akak ni, hehehe..
    Selfie ngan anak-anak, org duk puji anak ja.

    ReplyDelete
  2. sebaik hiasan adalah wanita solehah:) semoga kita semua ke arah menjadi salah seorang darinya:)

    ReplyDelete
  3. hihihih..dalam maksud tu...peringatan yg bermanfaat

    ReplyDelete
  4. kaksha kalau yang puji pun semua mak2 orang atau kawan2 perempuan... yang lelaki ada laa 2-3 orang yang umur sebaya tapi kiddos sikit....hahhaa tapi kalau yang nampak matured tu tak berani puji, sat gi laki kaksha maki tanpa belas kasihan...

    ReplyDelete
  5. sangat mendalam..hehehe..nasib baik gamabr dekat FB semua dah private..hahaha

    ReplyDelete
  6. Sy pn buat private. Lgpn kureng nk bselfie nie
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  7. Bagus untuk dijadikan sebagai peringatan ni.

    ReplyDelete
  8. setuju. skg da jarang nak bselfie. huu

    ReplyDelete
  9. tak berape gemar selfie. deme2 selfie sbb deme konfiden comel. cer try x comel, msti x selfie hehe

    ReplyDelete
  10. sesungguhnya :)
    fitnah akhir zaman yang terlampau banyak

    ReplyDelete
  11. nasib baik readers akak banyak pompuan. hahahhaha

    ReplyDelete
  12. Nak upload, check dulu apa yg patut. Yg utama, tengok niat apa gmbr selfie welfie ni diupload..

    ReplyDelete
  13. selfi simpan gambar dalam phone hehe

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com