Siapa Minat Korea?

7:35 p.m
apartment
maghrib oi.. awal dah sekarang.
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
alahai, rasa tak sedap badan pula harini -.- 
 
aku tak pernah tersangka aku akan buat entri pasal ni. *gelak jahat sikit* memandangkan aku bukanlah peminat Korea tegar. aku boleh je nak layan, tapi kalau tertinggal satu episod tu, aku akan tertinggal selama-lamanya. 
 
tadi bersembang dengan kak Karya Mahirah. kalau perasan, kak KM dah lama tak update. sebab kak KM tengah mengandung and rasa malas nak berblogging. alahan teruk katanya.
 
salah satu masa terluang yang kak KM buat sekarang ialah menonton drama Korea. since aku tak update sangat pasal Korea, aku nak tanya lah orang yang memang pro Korea ni. 
 
cerita apa sekarang yang best ye? 
 
and yang boleh layan online. aku nak inform dekat kak KM. hahahaha..
 
kalau tanya hindustan, aku tahu ler..  itu je entri kali ini. terima kasih kerana membantu. hehe. 

adios~
 
 
post signature

Share:

30 comments

  1. No idea...akak memang tak pandai tengok citer korea heheh

    ReplyDelete
  2. Dah lama sebenarnya tak tengok drama korea. Biasa layan Runningman je. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Minat tengok K-drama tapi sekarang dah stop kejap , busy so tak tahu la cerita apa yang baru-baru tapi kalau nak tengok online tuu , boleh la try dekat dramaload . Best tau tengok dekat sini sebab dia tak ada la loadiing lama sangatt ^^ hehehe

    ReplyDelete
  4. KAK SHA selalu layan kak maduu.com.. tapi banyak citer lama kot situ... hahaha... lama tak tengok update kak KM.. tahniah for the baby... semoga kak KM sihat & baby sihat !

    ReplyDelete
  5. hahahahhaha... suh kak KM tu tengok runningman... grenti gelak pai nanges... episode pon takde sambung2.. tapi kalau nk tengok drama.. skrang kat chanel ONE ade wonderful Mama, God's Gift 14 days.. Luna ade wat entry utk drama korea yang recently play kat chanel ONE.. cube tgk kot mane tau berkenan.. hehe ( http://lunaparis.blogspot.com/p/filmsdramas.html )

    ReplyDelete
  6. kureng sikit.tapi kalau dah suka cerita tu,memang nak tengok je

    ReplyDelete
  7. Korea yer..err..Naruto kot..ehh..tu Jepun..entah..hehehe jangan marah yer..gurau2 =)

    ReplyDelete
  8. cerite korea yg top sekarang ni my lovely girl. best layan mamat sorang ni lagi2 L infinite berlakon sekali kan :D

    ReplyDelete
  9. kalau tanya soalan ni..sis JM orang pertama angkat tanga sbb minatttt sgt citer korea ni..sis tahu AMy minat citer hindustan kan

    Oh..no wonder lah lama x nampak si KM tu online...alhamdulillah rezeki tul nk dapat anak kedua

    cer minta dia tgk my lovely girl..nanti anak KM mesti ala2 retis Korea hihih

    ReplyDelete
  10. wah kak KM mengandung.. tahniah untuk beliau :)

    kite ponn sama macam amy..hahaha
    xobses sgt korea.. layan gitu2 je.. kalo dah tertinggal 1 episod memang xkn ulang2.. tp law secret garden je salu ulang2.hahaha

    ReplyDelete
  11. Banyak sangat cerita yang saya rasa best tapi tak tahulah sesuai ke tak dengan usia akak-akak. Saya selalu tengok cerita-cerita orang muda.

    ReplyDelete
  12. Akak dah lama x tengok cite Korea..minat cite2 yg lama..^_^

    ReplyDelete
  13. Baru habis layan satu drama je. Banyak drama lagi nak cari. Yang penting hero dia hensem. Kbai. Hahaha

    ReplyDelete
  14. Cerita korea ni best juga. Tapa bahaya sikit sbb klu dah melekat tengok drama bersiri tu, mmg susah nak tinggalkan hehee..

    ReplyDelete
  15. Dlu lyn la korea. Skrg bile da keje *bygkn pic serabut yg akk post tu*, mmg xsmpt nk lyn dahh..huhu
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  16. ehh kak KM mengandung? wahh besnye. tahniah yee... ;)

    jgn lupe ye tngok my lovely girl. hihi lyan kt utube je..

    ReplyDelete
  17. My Lovely Girl! best.. hihi..
    tahniah buat kak kM... Kak Ros baru tahu dia mengandung.. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  18. Korea ??? Akak layan running man ngan my lovely girl. Tu pun sebab rain..;-)

    ReplyDelete
  19. cerita yg dulu ada laaa... yg skang ni tak jumpa lagi yg best.. tengah tunggu citer pinochio keluar.. hehe

    ReplyDelete
  20. My lovely girl. Ada rain.

    Pastu marriage without dating.

    Akk pun dh lama tak layan korea kecuali running man. haha

    ReplyDelete
  21. Tak layan sangat..kalau kat astro tgok channel391..best la jgk.. :)

    ReplyDelete
  22. Minat sikit2. Suka Thailand lagi..sebab mostly klakar.

    ReplyDelete
  23. Tak tengok sgt sekarang. Bermusim tengok drama korea. Dekat dekat nak final mulalah angin tak betul nak tengok drama korea sedangkn patutnya study. Adus adus. Nak abih satu drama mahu dekat 20 episod.

    ReplyDelete
  24. rajinnya nak survey utk KM.. hehehe.. kita pun tak layan korea sangat.. jarang sangat layan

    ReplyDelete
  25. Last layan cerita Korean masa belajar dulu.
    Pastu dah tobat.. tak mau layan dia..
    Dia punya addicted tu, lain macam..
    Heheh ^_^

    ReplyDelete
  26. samalah amy. kalau tertinggal satu episod jgn harap nak tgk balik. haha. moga kak KM dan kangdungannya sihat :)

    ReplyDelete
  27. Klu zaman kolej mmg antoo korea.. penuh hardisk ng crte korea.. skg dah xde nk donlod2 da.. tgk mane kt tv ad3 je.. skg xlayan da sbb kt umah mak mertua.. hahaha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.