Special Top Peliks Oktober .:KAK CT HUMAIRAH:.

12:51 a.m
apartment
moving on...
 
assalamualaikum and hello lads!
 
terima kasih semua bagi aku semangat and kesedaran yang aku terlalu emosi pada perkara yang remeh temeh. seriously, i appreciate it a lot. ada yang senasib dengan aku and tahu apa aku rasa sekarang. and ada akak-akak yang bagi aku berfikir balik tapi dari perspektif yang berbeza.
 
ala, x menjadi sangat. sobs T___T
 
 
okay, sambung balik! tadi tengok kak CT kita duk komen aku, baru aku teringat.
 
yelah, kak CT punya aku tak post lagi. sadis betul -.- sorry kak CT! 
 
actually, kak CT punya aku buat dulu. sebab nampak macam interesting gila nak buat. hahaha.
 
siapa kak CT ni? aku dengar nama kak CT je, aku teringat dua benda. Travel dan MRSM. hahaha. aku rasa dari situ kot aku rasa macam kitorang connected. cewah, tiba-tiba. 

aku seronok tengok kak CT travel ke negara-negara yang menjadi idaman aku. sama macam kak Jari Manis kita. kalau nak tahu ke mana kak CT pergi, ha, pergilah godek-godek blog beliau. hehehe.. tak thrill lah cerita kat sini.

lagi satu, kak CT jadi cikgu kat MRSM. aku seronok baca kisah pasal mrsm ni. sebab aku pun budak mrsm and aku rasa macam nak jadi cikgu mrsm juga satu hari nanti. hahahahaha. aamiin. in shaa ALLAH.

blog kak CT ni ceria je. warna hijau kau. hijau kan tenang. hijau warna kesukaan Rasulullah ^^,

so, apalagi. p lah usha blog beliau nah.. kak CT pun mesra orangnya.
 
 
 
post signature

Share:

38 comments

  1. suka gak baca blog ct yang menaip..memang peramah orangnya

    ReplyDelete
  2. kak ct memang peramah sangat... overrrrrrrrrr...... dia antara yang terawal follow blog kaksha waktu kaksha aktif balik..... awal2 dah panggil kaksha "akak" rupanya member sebaya.... wuakakkakakaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamanya Kak Sha hahaha
      terima sajalah bhaahha.. iols kakak kepada Budak okay

      Delete
    2. hahahahhaa... ye ke? wah, saya x ingat dah sape follow first. lol.

      xpelah, awal2 memang macam tu kan XP

      Delete
  3. orang penang dia tu.
    best baca cerita-cerita dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. yep. saya pun suka baca... ^^.

      Delete
  4. wah..bole la jalan2 ke tempat kak CT nih...^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sama-sama abang KK. eh, abang Batman. hahahaha.. XD

      Delete
  6. CT pun suka main boom2 komen blog Cik Mimie...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... sekarang memang style gitu. hehehe

      Delete
  7. hihihi thank you darling ^^ jap.. gegula tu susun sendiri ke edit pakai komputer..?? hahaha jawab jawab.. Amy ooi akak ni traveller picisan saja. Akak JM tu hebat lagi. akak jalan jalan mesia aje kekekek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tang huruf H tu ada candy bocor,.. ;)

      Delete
    2. sama-sama. hehe.. mestilah pakai komputer... saya x reti buat secara realiti. x kreatif. hahahaha... ala, sama-sama hebat kak. masing2 ada jalan cerita tersendiri. ^^,

      Delete
    3. apa2pun CT mmg rajin jejak balikk. Lebiuuu!

      Delete
  8. Replies
    1. ye betul. samalah macam awak. hehe ^^,

      Delete
  9. Comel tulisan tu..kalerful I like..heee..ct memang cepat mesra orangnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... thank you kak Wana ^^, ye betul3.

      Delete
  10. Blog Ct dah makin cantik.
    Jelles gitu. Haha.
    Just joking.
    * blog akk? Huhuhu..
    Tgh tunggu design dari Aina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah, sabar banyak2 ye kak. akak mnx tlg Aina kan ^^, nnti dia buat mesti lawa pnya... we'll see. hehe

      Delete
  11. ct ada dimana-mana. hehe. rajin menerjah dia tu. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... betul. seronok je tengok orang-orang macam ni kan ^^,

      Delete
  12. Oh, budak MRSM ke? MRSM mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. saya ke? saya MRSM Kepala Batas. hehehe. ^^,

      Delete
  13. Akak dgn komen cliche,....CANTIKLAH!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. saya dengan reply cliche.. mekasih kak Farrah ^^,

      Delete
  14. Mrsm jugak kak amy? Hmmm. Kita serupaaa..

    ReplyDelete
  15. cantik :)
    blog CT best. suka baca dia p jalan2.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.