Special Top Peliks Oktober .:ZUMAL:.

11:59 a.m
rumah!
dapat tengok Koko balik

assalamualaikum and hello lads!

okay, kalini aku nak bercerita sikit pasal bro Zumal. actually aku x berapa tahu sangat. haha. sorry ye..

yang aku sangat tahu, bro Zumal ada bela kucing. banyak! and ada yang baru melahirkan anak ^^, bestnya! kucing-kucing aku ni baru baby *kot*, so lambat lagi nak kahwin. hahaha. 

and banyak juga info menarik yang bro Zumal berkongsi dengan readers yang datang singgah ke blog beliau. contoh macam Unifi, Jamu, menara liberty dan lain-lain. kalau nak tahu, apa lagi, pergi ushar blog beliau ye. :)

and bro Zumal pun peramah orangnya.  kalau korang datang komen kat blog beliau, serta merta bro Zumal pun akan singgah ke blog korang. haha. so be prepared ^^,

adios~ 
post signature

Share:

25 comments

  1. Hehe zumal terlekat gak yer... Thanks Amy atas review nie... Kucing seperti Koko tu dah beberapa hari tak balik tau. Sedih sangat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke? hmm.. bila hilang, memang sedih la..

      Delete
  2. zumal mmg peramah dan rajin baca entry sis lbh dr satu ...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah terjah blog bro Zumal ni lagi.

    ReplyDelete
  4. Heee btl tu...
    Jenis peramah zumall ni...
    Terjah je blog dia..
    Mesti balas knjungan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. yep, kadang-kadang tu on the spot ha... ^^,

      Delete
  5. Zumal mmg peramah & bertanggungjawab orgnya.. :)

    ReplyDelete
  6. yeh.. zumal ni memang peramah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kalau peramah, senang sikit nak bawa bersembang kan. ^^,

      Delete
  7. kannn?? selalu kaksha baca post title bro zumal mesti ingat ada kaitan dengan bro zumal, rupanya kucen2 dia... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. tu lah pasal. saya pun kadang2 salah sangka. lol~

      Delete
  8. tu la, bro zumal ni rajin betul balas kunjungan. bukan satu ja komen. previous pun komen jugak. cikfafa pulak yang terasa segan sebab tak serajin tu.

    btw, done klik 3x iklan. before forgot to mention. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. tahu xpe >.< rasa seronok pun ada bila ada blogger rajin baca previous entry and really really baca. :)

      lepas ni kena rajin sikit cik fafa XP

      thanks!

      Delete
  9. zumal ni orang perlih ni
    boleh pi cari dia bila balik kampung nanti

    ReplyDelete
  10. zumal besttt. baikk sangatt. hehe

    ReplyDelete
  11. Bro zumal minat mengkaji ufo :)
    Suka baca entry beliau. Bro zumal pun rajin berbisnes. Lama x jenguk blog dia. Hehe. Bila kucing amy nak kawen? Hehe

    ReplyDelete
  12. best nyeeee kena promote cemni. eh eh hahaha kang orang ingat akak gila famous plak :P

    ReplyDelete
  13. Kalau sebut zumal, terus tingat kat anak2 dia..Teh, fifi dll.

    ReplyDelete
  14. Zumal mmg friendly :)
    Amy, akak suka combination colour utk Zumal ni,..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.