Tahniah Kak Ayu ^^,

 

tahniah kak Hidayu Ayumie :) ini je yang mampu aku buat. nak pergi melawat, jauh pula Kelantan tu. erk.

 
*alkisahnya baca entri di blog Nadyya*
 
post signature

Share:

20 comments

  1. baca baby boy tu pon dah happy sangat ! congrats juga !

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/buat-duit-di-ilanceecom.html

    ReplyDelete
  2. Kak wana pun tumpang hepi ayu dpt baby boy. Tarikh cntik plak tu kan.. :)

    ReplyDelete
  3. dah ucap kat blog Nanad tadi... nak ucap kat sini plak.... congrats kak ayu !! yeyyyy weolsss dah jadi auntyyyyy

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Ayu :) Seronoknya orang dapat baby ni..hehehe..selamat berpantang jugak!

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat anak lelaki... mudah2an anak akan memberi kebahagian kepada keluarga dan masyarakat

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ayu...cantik awak buat ni AmyJ

    ReplyDelete
  7. Welcome to the world, little caliph! Congrats buat Ayu & suami.
    Amy,..canteklah kad tu!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... dah selamat lahirkan :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, bertambah umat islam. Tahniah buat Ayu.

    ReplyDelete
  10. IM pun baru dapat tau tadi. Tumpang happy. Tunggu nak tengok gambar baby..

    ReplyDelete
  11. tahniah ayu :)
    cantik sangat e-card yg amy buat tu.

    ReplyDelete
  12. Wahhh siap ade entry khas tok akk lg... sori baru dan nk usha2 ni...
    thanx amy trharu sgt.. bby firash pon suke gak tuuuu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.