Tambah Bloglist

 3:55 p.m
rumah
baru lepas g kenduri. jealous. dapat ke satu hari nanti.

assalamualaikum and hello lads!
credit to www.tumblr.com

ha, dulu aku tengok blogger-blogger lain, bukan main banyak lagi bloglist diorang dekat sidebar. aku tertanya juga. awat banyak sangat bloglist? 

and sekarang baru aku mengerti. aku nak tambah bloglist juga!!! 

bila dah ada bloglist banyak sikit ni, senang nak BW. banyak dah blog yang aku suka jenguk. cuma kadang-kadang terlupa siapa. bila tengok dia komen dekat blog aku, barulah 

ha'a, dah lama x singgah blog si manis ni...

aku nak buat macam Nadyya dengan Cik Mimie tu. tapi x menjadi code nya. waaa :(

tengah mencari lagi..... 

wahaha, aku merepek. sebab tengah tengok cerita Hindustan ni. aku x fokus dengan laptop dah.

adios~
 
post signature

Share:

57 comments

  1. Haha..bila bnyak blog list senang nak bw..so siapa yg update senang detect..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul.. kalau tak, lupa blogger ni lupa blogger tu. adoi

      Delete
  2. Siapakah pakwe dalam gambar di atas? ? Hehehe..lain orang lain tafsiran bloglist dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. alamak, x kenal pula kak. adoi... saya main amek je XP

      Delete
  3. ha ah kan. bloglist ni buat kita senang nak bw. hehehe. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal... sebab kita memang of kos la hari2 tatap blog sendiri. so, bila tengok BL ada orang update entri baru. sennag sikit..

      Delete
  4. yesh! betul... buat bloglist kat tepi senang sket nak BW.. =D n boleh check siape yang masih active berblogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. yep. kalau x aktif lama snagat. malas sikit lah nak masukkan.

      Delete
  5. As Salam.....Salam ukhuwah dari BUNDA.....
    Selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
  6. IM dah letak bloglist terbaru terpanas ter-awesome kat sidebar blog. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, terbaru terpanas dan terawesome ha. cool >.<

      saya x tahu lagi nak letak nama apa. hahaha

      Delete
    2. Geng peliks. Sama2 jadi peliks :p

      Delete
    3. hahaha.. boleh gak. tapi top komentator dah letak peliks. hehe

      Delete
  7. Layan hindustan smpai mls bukak laptop kan?? Haaa.. nak buat jugak la...
    Tp tula... mmg xpndai btl maen dgn cod2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... saya ni obses hindustan kak sejak azali. lol. but seriously, dari kecik duk layan hindustan. tu yang kalau tengok hindustan, orang panggil pun x dengar XP

      boleh belajar kak ^^

      Delete
    2. Alaaa kalu bleh akk xmo la blaja.. nnt kang terjerumus abis laki akk pon akk bt2 xnampak..hahahha cm terok sgt je

      Delete
    3. hahahahaha... sekali kang suami akak yang x sedar sekeliling dah bila layan hindustan XP

      Delete
  8. Saya dah bloglist kan Amy juga dlm diam2 ehehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam diam-diam? hahaha.. mekasih abang KK ^^,

      Delete
  9. Saya pun nanti nak letak bloglist juga tapi sebelum tu kena fix problem dekat blog dulu. haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. jangan lupa letak!

      eh, problem apa tu?

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Hindustan cerita apa? sampai tak boleh fokus tu?? hehehe =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita lama. hahaha... cerita hindustan pape pun memang saya x ley fokus benda lain dah ^^,

      Delete
  12. hehe, jeles tengok orang kawen??sabar ya amy..nanti bertemu dengan seseorang, ajak la kawen..hee.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. eh, x sangka kak wana nampak yang tu XP

      in shaa ALLAH. alamak, nak ajak dia kawen? malu la pula. biar dia lah. hahahaha

      Delete
  13. hindustan dengan amy tak dapat dipisahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. yeah, 100 markah saya bagi akak XP

      Delete
  14. jeles kenapakah?
    lorrr kenapa xmenjadi?
    kene tgok kat tuto Aina Akmal tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeles sebab................. hehe. biarlah. xde benda pun ^^,

      entahlah. menyampah betul. -.- tu lah, nnti nak try balik. hmm

      Delete
  15. tau xpe..luqman skg pon bw tgk bloglist..senang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tu lah pasal.. memang senang sangat..

      Delete
  16. betul tu. dulu cikfafa pun tak ada bloglist. tapi bila letak bloglist ni baru tau senang nak bw orang yang rajin tinggalkan jejak di blog kita.

    amy nak buat tabber widget ka? try usha aina akmal punya tutorial.

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/10/tutorial-mini-tab-di-sidebar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul ^^, memudahkan kerja. saya ni dah lah pelupa.. adoi.

      yep, mekasih share link cik fafa :)

      Delete
  17. mmg nk letak bloglist jgk. tp kne fix prob dlu kt blog bru bole buat..wuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, cik Balqis pun ada prob? xpe2, take your time. saya pun tengah sibuk mengedit edit ni..

      Delete
  18. Nak tambah bloglist yer... Zumal nie amat fening bab coding nie ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. hahaha.. saya pun pening.. adoi

      Delete
  19. Hi...jemput join GA ni kalau ada masa free ya :)
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/giveaway-super-duper-awesome-by-jaja.html

    ReplyDelete
  20. saya pun dah bakal tambah bloglist
    kawan pun dah makin ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. tapi nak adjust tempat ni x tahu lagi. hahaha. adeh

      Delete
  21. akak kkdng mmg blogwalking ikut bloglist. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi senang kan... sebb tu saya nak wat... heee

      Delete
  22. Sama lah. Dulu x buat bloglist skrg memang kumpul bnyk2 sng nk bw :)

    Saya pon kalau dah tengok satu cerita memang lupa blog kejap XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... nak buat macam akak lah senang. tapi saya takut jadi lambat loading lak.. adeh

      hahaha. kan!!! memang semua lupa ler..

      Delete
  23. saya ada satu blog khas utk bloglist saja cik amy,
    senak mata nak cek satu2 newsfeed.
    haa bila dah masuk dlm bloglist, senang nak BW satu2.. Heee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ye ke? senang gak wat macam tu kan.. saya pnya satu blog khas untuk coding je. haha

      Delete
  24. akak sejak tukar layout tak ada bloglist lagi.. nanti tahun depan nak buatlah..

    ReplyDelete
  25. Akak pun baru tambah bloglist. Tapi, xreti nak buat bloglist separate.
    Semua akk buat setempat.
    Dah pulak scroll akak semua dah hilang:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat banyak kak. xpe, nnti Aina tlg la tu ^^,

      Delete
  26. ada bloglist ni senang sikit sesi bw kita kan.. tapi blog kak ros ade satu je bloglist. ingat nak tambah tapi belum ada kesempatan lagi..

    ReplyDelete
  27. harap2 blog akak termasuk dalam list ye hihih

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.