1st Giveaway by Mass-Naim


Syarat-syaratnya sangat simple

>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.

>> Wajib Like Page Pu3 Outlet

>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.

>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "

>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.

>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.

>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org

>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

Senarai hadiah :

** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga

** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)

post signature

Share:

21 comments

  1. Akak kalau syarat GA simple2 cam ni memang terdorong je nak join heheh
    semoga berjaya, Amy :)

    ReplyDelete
  2. sama la mcm kak farrah..yg simple laju ja kita nak join..goodluck jga ya amy.. :)

    ReplyDelete
  3. dri ga yg sama :D
    http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
    good luck !

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama. Good Luck ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    ReplyDelete
  5. jemput join segmen ira :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
    1st GA by Mass Naim (25/1)
    GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan. dari GA yang sama..

    http://gadiscokelat87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamulaikum... dari GA yang sama... http://cikash.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    Jemput Jugak Join segmen ekin di blog

    http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  9. Lupa akak pun dah join ni.
    tadi pi buat new entri plk.
    mujur perasan.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.