Dilamar Lagi

11:37 a.m
apartment
ada rezeki ke tak.
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://amysigadisweird.blogspot.com/p/e-novel.html
 
 
ha, tadi dilamar sekali lagi. tapi dari penerbitan lain pula. 
 
aku bukannya saja menolak. kalini dah masuk tiga dah penerbitan. tapi cerita aku sangat pendek. :( 
 
aku bukan macam novelis lain yang famous-famous tu. tahu nak panjangkan cerita nampak lagi menarik. tahu nak tambahkan watak tiba-tiba. tahu tak bagi meleret.
 
tapi hantar je la. kalau ada rezeki, adalah. 
 
bagi sesiapa yang dah baca NHUD tu, memang best ke cerita tu? hahahaha. macam klise je banyak bila aku baca sendiri. *ehem, sebab tu aku tak berapa suka baca karya sendiri balik.* 

doakanlah aku ye. kalau dapat, dapatlah. terima kasih pada semua yang sudi membantu. aku tahu ada someone or beberapa orang yang menolong aku dalam diam. sebab sejak first penerbitan, aku dah diamkan diri. rasa tak ada harapan. tapi tiba-tiba macam ni, ada je yang message aku. tanya pasal karya NHUD tu. 

cerita aku yang lain x best kot. hahahahaha. cerita tu je asyik orang tanya. lulz~

okay tu je nak merepek. adios~

p/s : reader sebelum ni untunglah dapat baca sampai habis. sekarang aku terpaksa simpan beberapa bab. sorry. hee
 
 
 
 
post signature

Share:

46 comments

  1. wow.. dilamar... untung la tu. good luck ye kak amy.. NHUD memang best! :D jujur dari hati Jie.

    ReplyDelete
  2. owh tak tahu pulak mengenai perkara ini. aRz ada terlepas berita mengenai ini ka?

    semoga berjaya ya amy J

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee.. xde la, ni semua orang baru tahu ^^,

      Delete
  3. in sha allah ada rezeki tak ke mana :)
    good luck :)

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya amy....goodluck tau :D kalau nk akk suggest, kawan akk ade anta karya dia gi jemari seni... dah 3 buku dia publish... :D goodluck tau amy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa kawan kak Aisya? Saya ni peminat novel Jemari Seni. hehe :D

      Delete
    2. wah, ye ke? bestnya kawan akak tu... saya pnya karya x hebat mana pun. saya pnya sikit je. sebab tu rasa macam x de semangat nak hantar ke mana2. haha

      Delete
  5. Amboi2..ingatkan dilamar apa tadi..ehehe..gudluck Amy :) InsyaAllah, rezeki ada dimana..kita juz usaha je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe. suspens tak :P

      in shaa ALLAH. maceh cik Mimie ^^

      Delete
  6. good luck Amy..kalau ada yg melamar tu makna nya dorang suka 'karya' amy tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah. in shaa ALLAH kak. hehe. maceh ^^,

      Delete
  7. wahhh bestnya jadi novelis. nanti dah terkenal mention cik belbel sikit. *erkk tetiba*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheehhe... tengoklah kalau jadi novelis ke x.... >.<

      Delete
  8. wahwah bestnya. fir dah baca sikit2 cerita amy, boleh tahan :) teringin nak jadi novelis tapi tak serajin mana nak menaip..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Fir. ^^, saya pun dah malas nak menaip. hahahhaha.

      Delete
  9. Rugilah saya sebab tak sempat baca :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh. xpe. kalau xde rezeki nak publish. saya keluarkan balik dekat sini ^^

      Delete
  10. Akak dah 'terlepas kapal' ni.
    Maklumlah dah lama x bersiaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... xpe. boleh start balik kalau ada masa.

      Delete
  11. good luck amy. nanti kalau dah publish, boleh beli. hehe.
    pastu mintak autograph sekali :)
    masih tak sempat nak baca e-novel amy. sorry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... xpe... thanks. in shaa ALLAH kalau ada rezeki lah. kalau xde, nk wat macam mana ^^

      Delete
  12. gud luck ya..insyaallah ada tu rezeki

    ReplyDelete
  13. suspen tau baca tajuk tu..hee..

    best la tajuk novel tu..kak wana belum sempat nak baca..harus baca ni bila free nanti..

    kalau amy upload kat wattpad mesti lagi best..try la nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhe... pandai an cari tajuk :P

      maceh kak. ^^, tu pun dapat dari Movie Jab Tak Hai Jaan. lagu dia tajuk Saans. maksudnya nafas. hehehe..

      eh ye ke?? nnti saya try. thanks kak ^^

      Delete
  14. tudia. ingatkan ada yg melamar Amy nak kawen kikiki
    wahhhhh besnya ! bes of luck utk Amy & NHUD :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhee... xde orang nak saya la... semua pandang cantik2 je... :P

      thanks kak Ana ^^

      Delete
  15. moga berjaya Amy.. teruskan usaha dalam bidang penulisan. Kak Ros pun minat menulis dulu. cerpen pendek dll. tapi, kerana kekanganmasa, terus stop macam tu jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH. thanks kak Ros ^^, tu lah, skang pun dah busy sangat2. xde masa nak sambung cter lain. haish.

      Delete
  16. Alhamdulillah.. all the best Amy... semoga sukses.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  17. Wahhh tahniah Amy. In shaa Allah, rezeki Amy tu. Jangan ditolak, hehehe

    Baru baca bab 1, nanti bile free nak marathon lah NHUD, sebab bab 1 die best!

    Good luck Amy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH. alamak, saya dah simpan cter tu. nnti kalau x dipublish ke novel. saya letak balik. hehehehe..

      thanks As!

      Delete
  18. Gud luck amy.
    Akak doakan yang terbaik untuk amy.

    ReplyDelete
  19. cuba ja nasib amy..mana tau ada yang terima karya amy? ada juga untung.. kita kalau reka cerita mmg tak ada penghujungya .. suka cerpen dr novel

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah hantar. tengoklah ada rzeki ke x... hehehehe. ye ke? saya x reti wat cerpen. dari sekolah lagi.... haiya..

      Delete
  20. Alhamdullilah.

    Murah rezeki Amy. Akak support amyy!

    ReplyDelete
  21. Moga ada rezeki Kak Amy. Kira cerita tu menarik sebab ramai nk tengok. Hehe. Mcm ada chance tu. ;)

    ReplyDelete
  22. Aloh..ade rezeki grab je..satu hari nnt bole jdi novelist yg trkenal. insyaAllah

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.