Dinner with Kak Scha and Butterfly Bloggers

10:39 p.m
rumah
layan Grimm. 
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to galleryhip.com
 
esok aku akan bertemu enam mata (sebab aku pakai spek) dengan kak Scha Nazri! yeah, akhirnya bertemu juga dengan salah seorang blogger yang aku dah kenal di dunia maya. and esok juga kami akan menghadiri majlis makan malam atau lebih fancy dengan nama Christmas Party di The Curve.
 
in shaa ALLAH, bila semua dah settle, aku and kak Scha akan cerita di blog masing-masing. and bolehlah aku bercerita sedikit mengenai butterfly project ni. :) kalau nak tahu lebih lanjut, boleh tanya kak Scha. sebab dia lebih lama dalam project ni. aku masih baru. 
 
itu je. nanti ada masa, aku BW lagi.. harini nak layan Grimm je.
 
adios~
 
 
 
 
 
post signature

Share:

37 comments

  1. Seronoknya Amy! Nanti kirim salam dekat kak Scha ya. Enjoy your meeting nanti ^__^

    ReplyDelete
  2. kirim salam kat Scha ye!dahsyat anak dara dua orang ni berproject bagai.All the best to both of you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay kak Sal! ^^, hehehehe.. biasalah. nak menceburi bidang baru :P

      Delete
  3. wahh jumpa depan2 mata hehe. have fun nti citer k ;)

    ReplyDelete
  4. syoknya.. berkenalan di alam maya.. skrg dpt jumpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... syok kan. jom la jumpa :P

      Delete
  5. Bestnya! Both of you enjoy urselves :)

    ReplyDelete
  6. wahhh.. bestnya.. ^^

    jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Wah...siapa blogger tu..cik akak tak kenal lagi eh..kena berkenalan dulu nie dik..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, x kenal ye.. p la kenal2an. hehehe.

      Delete
  8. Enjoy your day Amy..Kim slm kat Sha ye :)

    ReplyDelete
  9. have a nice day kak amy ! syoknyaa dapat jumpa blogger yg kita kenal depan2 . hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lieya ^^,

      yep, memang syok! hehe

      Delete
  10. patutlah dorang tahu akk nak jumpa siapaa. hahaha

    tazabarrr nii

    p/s: mandi pun blum ni. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhehehehe.... aiyo, belum mandi lagi? :P

      Delete
  11. bestnya... saya nak juga... menyibuk je kan.. apa pun saya suka bw kat sini.. thanks kawan2....

    ReplyDelete
  12. Slm singgah, pernah dengar gak pasal butterfly project ni. Studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wah bestnya. have a great party! hehe ^^

    ReplyDelete
  14. Wahh best ni... semoga terhibur & silaturrahim bertambah akrab ye.. :)

    ReplyDelete
  15. citer citerlah sikit dinner ape nanti heheh

    ReplyDelete
  16. nice to meet you amy :) phone boleh on tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello sis anis :) nice to meet you too. dah boleh on dah. maceh simpankan. hahaha.

      Delete
  17. Bestnyaa. Tak pernah jumpa memana blogger lg. Teringiiinn.

    ReplyDelete
  18. Alahai seronoknya Amy..bertuah badan ;)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.