Everything Seems Wrong Today

9:03 p.m
apartment
esok midterm! doakan aku ye.

assalamualaikum and hello lads!

maybe today hormon aku tiba-tiba terjadi bit** buat seketika. adoi. 

tahu tak apa masalah aku sebenarnya? aku kadang-kadang suka fikir dari sudut yang lain. sometimes it works for me sebab ada kawan-kawan yang tak nampak apa yang aku dah boleh bayangkan. tapi ada masa boleh buat orang terasa hati dengan aku.

alamak, susah bila kita fikir lain dari yang lain kan. aku tengok orang berbintang Libra memang macam tu orangnya. and i'm one of them.

and for that, i'm so sorry too! aku tak suka nak bergaduh ni. lagi-lagi dekat social media. nak tengok cara aku bergaduh? kalau aku nak bergaduh, aku akan post benda sangat merepek sampai buatkan orang tu malu. hahaha. tak adalah. aku tak reti bergaduh depan-depan.

tapi aku suka berdebat dengan cara damai. aku suka tengok orang fikir dari apa perspektif yang aku tak boleh nak fikir. tapi maybe cara ni buat orang nampak aku terasa pula dengan kata-kata tu. haha. kalau aku terasa, aku bidas gila-gila lah. serious, nak tengok?

macam blogger famous punya tajuk dulu. itu memang aku tak puas hati. tapi ada certain blogger famous datang dan bagi penjelasan. well, see. ada certain things yang aku tak pernah nampak pun sebelum ni.

itu yang seronoknya bila kita dapat belajar apa orang lain fikir tentang sesuatu. it makes you wonder, why does she think like that? why not this? why not that way instead of this way? 

i'm sorry again pada yang terasa. and everything seems wrong today! urghhhh. what's wrong with me -.-

 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

16 comments

  1. Pagini nak exam.
    Takmo pikir pasal gaduh-gaduh ni.
    Nanti lupa habis.

    ReplyDelete
  2. Terbayang Amy mengomel sensorang. haha be cool Amy. Stress nak midterm lettew--

    ReplyDelete
  3. Ohh yaa, good luck beb! Chaiyokkk. Amy boleh. Percaya pada diri.

    ReplyDelete
  4. semua orang cara fikir lain2. cara kita nak adapt, cuba untuk berfikiran terbuka. peringatan untuk diri cikfafa jugak sebenarnya. hehe

    anyway, good luck! ^^

    ReplyDelete
  5. rilek amy rilek. tarik napas... hembus... tarik lagi... tahan... tahan...
    opssss jgn lepas kat belakang kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tumpang buat latihan pernafasan kat sini. Ikut Ana :)

      Delete
  6. Libra mmg perwatakan dia gitu ek? haa, takpe. itu istimewanya amyy. lebiuuu

    ReplyDelete
  7. Libra boleh ngam dgn sagittarius... saya sagittarian.. Salam ceria selalu Amy.. :D :D

    ReplyDelete
  8. Boleh ngam ngan akak ni. Kalau ikutkan Libra leh get along ngan Aquarius :)

    ReplyDelete
  9. IM buat mcm tu gak tp sebelum ni tak terfikir apa yg IM buat tu tengok dr perspektif, pendapat yg lain. Haha. *mcm berbelit ja ayat ni*

    ReplyDelete
  10. Cre kite gado mmg sme. Malukn org tu kt blog. Haha. Dasat

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.