Tuesday, December 9, 2014

[Giveaway] Hello from Canada
Hello from Canada

Apakah URL blog Doodles of Life? 

ini dia >>> Her Life Manual 007 
 
ala, Farah. macam tahu2 je orang nak hadiah dari Canada. alaaaa.. tapi ni belum tentu lagi boleh dapat ke x. sobs

post signature

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

18 COMENTÁRIOS:

  1. goodluck untuk amy! fir pun ada join jugak ^^ btw nak tag lagi giveaway. mihmih

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/12/contest-giveaway-pertama-red-bella.html

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining, Amy! Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  4. Salam Amy ..Kak Lya singgah dari GA yang sama All The Best ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. datang terjah dari GA yang sama . Good luck yea ^^,

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com