[Giveaway] Hello from Canada

Hello from Canada

Apakah URL blog Doodles of Life? 

ini dia >>> Her Life Manual 007 
 
ala, Farah. macam tahu2 je orang nak hadiah dari Canada. alaaaa.. tapi ni belum tentu lagi boleh dapat ke x. sobs

post signature

Share:

18 comments

  1. goodluck untuk amy! fir pun ada join jugak ^^ btw nak tag lagi giveaway. mihmih

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/12/contest-giveaway-pertama-red-bella.html

    ReplyDelete
  2. Thanks for joining, Amy! Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  4. Salam Amy ..Kak Lya singgah dari GA yang sama All The Best ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. datang terjah dari GA yang sama . Good luck yea ^^,

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.