GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ

http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/giveaway-hazamie-souq.html
 
SYARAT-SYARAT
  • Follow Blog Hazamie Souq dan Google+ Hani Suryani
  • Add Facebook dan Follow Instagram Hani (jika ada)
  • Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ dan nyatakan "saya mahu sihat kerana...."
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link di bahagian komen
TEMPOH GIVEAWAY
  • Mula : 1 Disember 2014
  • Akhir : 11 Disember 2014
GANJARAN
5 pemenang bertuah akan dipilih dan berpeluang memenangi PRODUK KESIHATAN BERNILAI SEHINGGA RM150

saya mahu sihat kerana dengan fizikal dan mental yang sihat, saya dapat menjalankan kehidupan seharian dengan sempurna and bahagia :). saya pernah sakit teruk. saya pernah sakit biasa. saya masih sakit. saya tahu apa perasaannya bila ada masanya tidak dapat melakukan aktiviti seperti orang lain.



post signature

Share:

19 comments

  1. Salam perkenalan sis..

    Terima kasih kerana sudi menyertai..

    Boleh akak tahu kenapa tak sihat..Semoga dipermudahkan urusan..

    SyafakAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. oh, dari kecik saya ada masalah kulit. ummi cakap,dalam ramai2 kami beradik, saya paling sensitif dengan apa-apa masalah yang melibatkan kulit. kalau orang lain ada kelemumur, saya ada psoriasis. saya alergik besi. alergik air kotor. nnti badan naik merah.

      masa form 1, saya pernah masuk hospital sebab alamak, ni macam private sikit.. harap xde lelaki baca. hehe.. saya pnya saluran nak keluar darah ehem ehem tu xde. sikit masa lagi, kalau arwah abah lambat hantar, rahim saya boleh meletup doktor kata. alhamdulillah. sekarang dah okay.

      tapi masalah kulit tu, sampai sekarang masih ada. kadang2 dia jadi serious sampai berdarah kulit kepala. kadang2 dia jadi elok. so, saya pun salah seorang yang banyak bergantung dengan ubat-ubatan sejak dari umur 12 tahun.

      Delete
    2. uishhh cmtu rupanya.. Ana tompang baca gak ni Amy.
      moga makin sehat & kurang mslh brkaitan kulit tu :)

      Delete
  2. menarik hadiahnya..gud luck dear :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah!!!

    Terpilih sebagai pemenang untuk Giveaway http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/pengumuman-pemenang-giveaway-jom-sihat.html

    Sila berikan details kepada akak ye ;-)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.