Saturday, December 6, 2014

Holiday; A Soldier Is Never Off Duty .:MOVIE REVIEW:.
11:58:00 PM

Holiday; A Soldier Is Never Off Duty .:MOVIE REVIEW:.

37 comments:

  1. Kalau tengok based on poster sahaja, nampak macam cerita Hollywood. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh... dont judge a movie by its poster :P

      Delete
  2. wahhh mcm best! akk tak ingat name pelakon laki tuh mula2....ingatkan sanjay dutt,.....heehheh rupanya lain yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... apa ni kak? samakan Akshay dengan Sanjay. beza kot :P

      Delete
  3. Kena carik ni! Amy, tadi akak baru tengok citer Hindustan Disney - Khoobsurat. Dah tengok? Terus teringat kat Amy bila tengok hero dia heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. jangan lupa kak Farrah!!! :D

      eh, hindustan disney? pernah dengar... arjun kapoor erk pelakon dia? eh, ke sape.. nnti saya cari. hehehe

      Delete
  4. fuyoooo akshay kumar hahaha kantoi akak tahu :P penah gak suka bollywood ni tapi setakat penah sajalah. tak follow up pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe... xkan la x kenal kot kan :P

      sebab akak dah mnat korea, so susah la nak mnat dua dalam satu. hehehe

      Delete
    2. time sek rendah suka bollywood k.. kan dulu ade surat khabar khas utk bollywood. never missed and ayah tolong beli hahaha.. sbb xkan budak darjah 4/5 nak p beli ngeh ngeh.. CD mohabbatien original nye tau *acececeh*

      Delete
  5. macam best jer..tapi x thnnya citer hindustan ni lama sangat..sampai 3 hrs..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... 3 hours tu terasa kalau cter dia x best. ini in shaa ALLAH x perasan langsung dah 3 jam. tapi movie hindustan skang dah x main dah 3 jam. diorang pendekkan jadi 2 jam 30 minit. hehe

      Delete
  6. Amy tak bagi link ke? haha nak tengok kat mane niiii. kite ni dah lah tak pandai nak mencari, kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry. takut bg link sebab kang dia p remove lak. hahaha

      Delete
  7. Okay dah jumpe, hahaha tapi gambar tak best. takpe lah, bersyukur dgn ape yg ade, kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe lah... asalkan boleh dengar dan nampak ^^ sorry erk lambat respon kat fb.

      Delete
  8. assalamualaikum n good morning dear..

    lama kak wana tak tengok citer baru hindustan..akshay kumar tu makin hensem pula tengok..ohoo..hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kak wana ^^,

      hehehehe. kan. padahal dah umur berapa dah tu. perghhh

      Delete
  9. Mcm best juga movie ni.. nice sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... kompem best :P sama-sama ^^

      Delete
  10. Amy, kite backlink review dekat blog kite eh? Kalau tak boleh takpe, nanti kite remove.. hihihi

    Dah tengok cite ni. BEST!

    ReplyDelete
  11. wah, cam best n penuh kejutan je cerita die..nak tgk nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehheeh... tengok tau, jangan lupa! :P

      Delete
  12. suka cara kak amy buat review,hahaha. yang part "tengoklah sendiri :P"

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. jangan google je. tengok sekali tau :P

      Delete
  14. menarik nii. hehe. ek villain pun akak dh donlod, tapi tak tengok lagiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, awat x tengok lagi? jgn lupa kak! :P

      Delete
  15. Cerita saspen macam ni mang sesuai kat askhay.kumar

    ReplyDelete
  16. tak berapa minat akshay kumar ni. hehe. tapi jalan cerita memang best.
    terbaik r baca review amy ni. rasa nak kena tengok je.

    ReplyDelete
  17. Nampak menarik. Tp IM still prefer cerita hindustan yg lelama. Entah mengapaaa~ hehe

    ReplyDelete
  18. sebenarnya tak berapa minat dgn Akshay Kumar ni... tapi ada satu movie tu kalau tak silap tajuknya Ratore apa mende ntah... tetiba terminat lah jugak mamat ni... hahahahahaa...

    ok, akan masuk juga dalam list donlod.. yeaahhh..!! :)

    ReplyDelete
  19. akshay kumar is on the top actor of Bollywood . and just few's day's ego his film brother's released but on the box office this film goes to flop , but in this film his acting is too good ,
    http://www.maglol.com/

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.