Friday, December 12, 2014

Kau Mix Arab Ke?
1:34:00 AM

Kau Mix Arab Ke?

19 comments:

  1. pernah gak terbaca tapi tak ingat dari mana... haaha.... bila citer mix je mesti bangga... tapi kaksha memang ada mix thai sikit :)

    ReplyDelete
  2. Heheheh...ingatkan nak kena puji. Sekali...ambik kau

    ReplyDelete
  3. Hehehehe...firaun terus dia sembur..

    ReplyDelete
  4. pnh gak terbace tp lupa gak =P
    ha tudia amekaw hahaha

    ReplyDelete
  5. Haha . Penah baca jugak ni kat timeline twitter ada yg me-retweet . Banyak la mix dia ni xD

    ReplyDelete
  6. tak pernah baca. hehe. macam ayat orang tengah bengang je. :)

    ReplyDelete
  7. Source sebenar mcm tak dpt dikenalpasti sbb merata juga tengok ayat ni. IM jumpa kt twitter. Pedas ayat ni. Hehe

    ReplyDelete
  8. Haha..cantek la ayat tu..ayat sopan perli orang..Haha :p

    ReplyDelete
  9. jawapan last! hahahahaha

    k soalan ni leh pakai untuk manusia yg 'baik' arghhhh tq amy.. hahaha

    ReplyDelete
  10. Klo mmg ade mix arab sure mngamuk..haha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.