Liebster Award #18 .: KAK ACIK WATIE:.

http://acikwatie.blogspot.com/2014/11/liebster-award-to-all-my-friend-from.html

1. Apakah kekuatan blog korang?

.: Errrr.... e-novel aku kot?


2. Warna tema untuk blog korang?

.: Putih!


3. Sebab apa warna tu? Bukan warna lain?

.: Sebab putih itu suci. Sebab putih tu nampak eksklusif. ^^,


4. Blog korang cerita pasal apa?

.: Pasal makan, pasal travel dalam negeri, pasal peribadi, pasal novel.


5. Cakap betul-betul...cantik tak blog Acik ni?

.: Aku suka background blog acik! aku ni memang dari dulu peminat kayu sama macam arwah abah. and blog acik nampak kemas je.


6. Kalau tak cantik, sebab apa? Kalau cantik, belah mana yang cantik?

.: rasanya Navbar tu kot. apa kata acik buang. hehehe..


7. Ada letak tak blog Acik dalam bloglist korang? Cakap je, tak marah pun.

.: Ada ^^,


8. Kalau join segmen / BW / GA orang, awak update entri saja, pastu terus tinggalkan atau buat jugak BW?

.: Selalu tinggalkan entri je. ada masa banyak, baru BW.


9. Setakat ni, follower dah berapa orang?

.: ada 600! yeah.. mekasih semua follow :)


10. Rasanya, perlu tak Acik letak blog korang dalam bloglist Acik?

.: Rasanya macam dah ada... hehehe..


11. Sebab apa perlu letak blog korang dalam bloglist Acik?
.: Errr.... entahlah. sebab aku suka komen pukal kot. sebab aku suka baca cerita orang. pengalaman orang buat aku jadi pandai *lah sangat* bagi nasihat dekat orang. and pandang sesuatu dari perspektif yang berbeza.
huwaaa, mengantuknya! sambil buat awards ni sambil layan KKKG. esok nak kena bangun awal pula. eh, harini lah -.- tapi baru berapa blog aku datang singgah. haish...
 
 
 
 
post signature

Share:

37 comments

  1. kite tak jawap lg LA acik ni.. huhu mcm xsempat pulak.. cuba usaha kan jugek.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. cubalah. mana tahu sempat :)

      Delete
  2. Blog Amy memang tak pernah tukar warna selain putih kan?
    Ehh..betul ke apa akak cakap ni?
    Header je yang bertukar kan..weirdo..
    Perkataan tu selalu je terngiang2 kat kepala akak xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha same! Weirdo weirdo :p

      Delete
    2. kak Shikin : yep, warna putih tetap ada. hehehe. my favorite color :D ha'a, saya jenis cepat bosan sebab tu header x abes2 bertukar.. adeh. baguslah kalau bayang weirdo, ingat saya :P

      Delete
    3. nur as : ada orang seru erk. patutlah tersedak sedak haritu :P

      Delete
    4. kak Farrah : that's me! hehehe

      Delete
  3. Kite pun nak jawab jugak. Tp sedang mencari mase. Kakak nak isi brim lah ape lah. Nak bw pun dah susah.. Haiyaaa rindu wqktu mule2 berblog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. take your time bebeh. ooo, semua orang kena isi ke brim tu?

      xpe2, banyak masa lagi. in shaa ALLAH :)

      Delete
  4. putih warna selamat..,selamat utk mata jga..hehehe.. btw,butterfly projek tu apabenda? baru tau wujud

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... yep, Rasulullah pun suka :)

      oh, nak tahu erk? nnti kita cter kat blog okay ^^

      Delete
  5. Tak pernah lagi baca e-novel Amy. Nanti bila saya ada masa, saya baca ya ^_^

    ReplyDelete
  6. kak wana pon belum lagi baca e-novel amy..nampak sangat ketinggalan..huu..

    bab makan tu kak wana paling suka..dah breakfast?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak lebih kurang macam Wana. Bila baca dah sampai tengah, tak paham hujung pangkal. Tau tau baca novel lain, sambung novel lain hehehe

      Delete
    2. kak Wana : hehehe.. xpe. kalau ada masa, baca lah ^^, x breakfast pun tadi. sakit perut. hehehe

      Delete
    3. kak Farrah : alamak, susah gak macam tu. hahahaha. lepas ni kena ingat tajuk cter :P

      Delete
  7. Akak perlu allocate 1 hari utk baca e-novel Amy. Ni kena bertapa kat dapur sebab ada desktop ngan skrin besau. Baru puas & ada feel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... x banyak pun cter saya kak... simple je plot dia... ^^,

      wah, kat dapur ada desktop? gila cool. hahaha

      Delete
  8. takut tengok soklan Acik hahaha..
    macam ada nada nada ketegasan gitu..
    kalau akak blogwalking kat phone so semua jadi background putih. nampak header saja kaler kaler hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. saya pun takut nak jawab :P

      ye ke kak? hahaha.. baguslah kalau header still berkaler. hee

      Delete
  9. Replies
    1. yang kat atas sekali tu kak. hehe. yang ada tulis email kita la, pastu dashboard la, yang kaler biru tu..

      Delete
  10. Dilemma kan nak blog walking. haha. kkng sakit bontot bw. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehhehehe.. betul. adoi, ni pun td bw sampai tersilap panggil nama. adeh...

      Delete
  11. Kekuatan blog amy mestilah serigala tu.
    1st time tengok takut, macam ganas je tuan blognya...hahaha

    ReplyDelete
  12. suka blog kaler putih sebab senang nak baca. :)
    keep it up ^^

    ReplyDelete
  13. IM suka putih tp blog warna purple sebab suka purple jugak :p

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.