Tuesday, December 16, 2014

Sneak Peek .:FUNBLAST WITH F&N AND CHURP CHURP:.
3:33:00 PM

Sneak Peek .:FUNBLAST WITH F&N AND CHURP CHURP:.

21 comments:

  1. contest apa ni... nk try usha tgk jgk la

    ReplyDelete
  2. contest ape ni? takpe jap lagi kite terjah mencari kepastian hehehe singgah sini klik2 sunway pyramid heheh :)

    ReplyDelete
  3. Wah...ku tunggu story mu :)
    Akak ada baca tentang this thing.

    ReplyDelete
  4. whoooaaaa..rindunya dengan amy..lama kak wana x singgah kan..maaf ya dik..sibuk sangat last week..kalau x bz bleh la kita whatsapp ya..

    ReplyDelete
  5. x sabar nak tunggu cerita dari amyyy..

    ReplyDelete
  6. fuhhh tudia tudia nmpk dah F&N heehe

    ReplyDelete
  7. F&N oren 1, ade masa leh join.....;-)

    ReplyDelete
  8. contest ape ni Amy?.. cer story dengan lebih details. hikhik..

    ReplyDelete
  9. F&N Grape tu best.. kira feveret saya tu.. :D

    ReplyDelete
  10. Ehh ade name kite, hehe

    Iklan Amy takmau keluaq, ketegaqqq~

    Tak sabarrr tunggu cerite dari Amy.
    Yang penting dahulukan mana yang penting dulu yee :)

    Macam nak try je F&N tu. Semua negeri ade ke?
    Atau kl je? sobss

    ReplyDelete
  11. Yang ni untuk apa pula ya ni. Tak sabar nak tahu

    ReplyDelete
  12. Ada tengok pic Amy join event ni dekat FB..macam best..dalam bas bleh karaoke lagi..hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Ada nampak nama kita la...
    Faham amy tengah sibuk.
    Jom join sesama.

    ReplyDelete
  14. macam menarik ja contest ni. nak sneak peek jugak la. hehe

    ReplyDelete
  15. rajin btul amy dgn churp2 dgn nuffnang. hehe

    ReplyDelete
  16. Knock knock,...dtg jenguk Amy.
    Nak tunggu entri full utk yang ini :)

    ReplyDelete
  17. Wahh. Rajinnya Kak Amy. Nk jenguklah contest apa. Hehe

    ReplyDelete
  18. Akk pn bru nk singgah syg oi..hihihi..xpe..utamakn prkara yg penting dulu :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.