Sunday, December 14, 2014

SU 30Day 30Song Game : Day 4 Song 4
1:01:00 PM

SU 30Day 30Song Game : Day 4 Song 4

34 comments:

  1. Assalamualaikum Amy :) apa khabar.. lama kak Ros tak ke sini.. maaf yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. khabar baik... xpe kak Ros. masing2 ada hal. saya pun sibuk juga :)

      Delete
  2. dua-dua pun tak pernah dengaq. hehe.

    p/s: klik nuffnnag sini. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... cubalah try dengar :P

      maceh cik Fafa ^^

      Delete
  3. Akak sama macam Cik Fafa. Dua2 tak pernah dengar. Kalau terdengar pun maybe tak perasan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... saya pun ada certain lagu macam tu. macam pernah dengar tapi xtahu tajuk ^^,

      Delete
  4. Layan juga tengok pagi2 ni... :) :)

    ReplyDelete
  5. ramai juga peminat boyce avenue ya...
    best juga lagu nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... sebab dia hensem! haha. pandang paras rupa betul. sebab suara dia sedap. saya mudah tersuka sikit kalau lelaki tu pndai nyanyi. hahahaha...

      best kan! ^^,

      Delete
  6. wahhh baru tahu pasal lagu ni...dua2 tak pernah dengar, baru first time...tq amy suggestkan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh... sama-sama kak Aisya :)

      Delete
  7. heee..lagu yang belum pernah didengar lagi..:)

    ReplyDelete
  8. hindi lagik...hihih...x pernah dgr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ala kak JM, x biasa ke? :P

      Delete
  9. pergh.. mmg minat hindi laaa ni... lagu x pernah dgr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. yep. :P obses hindi. hahaha...

      Delete
  10. Kak wana pun x pnah dgr lagi lagu ni..

    ReplyDelete
  11. boyce avenue!!! alejandro! rawrr~ semua cover depa ni kiteww sukaaa hehe
    ofkos lagu hindi tu sedap gak layann hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh, nape ada nama pakwe kita tu? jangan sebut2. kita jeles :P

      hhehehe...

      Delete
  12. Tak pernah dengar duwe duwe, hehehe

    ReplyDelete
  13. akk pun dh obses dgn boyce avenue. haha

    ReplyDelete
  14. IM agak ketinggalan mcmnya sbb tak tau dedua. Hehehe

    ReplyDelete
  15. Knpe akk xprnh dgr..adeii..hihi..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.