Supper di Chemistry Cafe .:SNEAK PEEK:.

malam ni exam. so, aku nak fokus exam aku dulu. nanti aku singgah blogwalking okay. and aku ceritakan apa yang terjadi di Chemistry Cafe. adios~
 
 
 
post signature

Share:

24 comments

  1. Salam
    Anda telah di tag utk cik man segmen...hee
    http://www.safirulamar.com/p/segmen.html

    ReplyDelete
  2. ada tgk org post gambar kedai ni kat fb hari tu. ingatkan kat luar negara. rupanya kat malaysia juga hihihii. super kreatifff!

    ReplyDelete
  3. cafe my fren ni dik.. dia pun ID gak... =D

    ReplyDelete
  4. hamboiii sneak peek, kekeke
    tak saba nak tunggu bulan lima. hahahaha
    Nak tunggu full story jugak, what happen there!

    ReplyDelete
  5. Eii... dapp nyer kek cokelat die tu!!! arggh... meroyan sekejap! Haha

    ReplyDelete
  6. Sedapnya :) Gudluck tok malam ni Amy :) Do your best :) Chaiyok2!!..hehe

    ReplyDelete
  7. uik, macam best pula tengok tu..yang pasti ada kek..nyum2..nak juga tau apa yang terjadi di cafe tu..apapun, gud luck bebeh

    ReplyDelete
  8. sedapnya..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/12/dia.html

    ReplyDelete
  9. Yupp Amy..
    Pi prepare for xm dulu tau.
    BW tu kemudian takpe.
    * Chemistry tu nama cafe rupanya.

    ReplyDelete
  10. Tak sabar nak baca. Good luck Amy ^_^

    ReplyDelete
  11. cantikla gambar polaroid tu..! dgn bestie lagi..alahai.. hehe btw goodluck utk exam ya..

    ReplyDelete
  12. Ramai gak blogger yg santai2 kat situ.. ada rezeki dpt kenal2 dgn blogger lain.. :)

    ReplyDelete
  13. Okay menggiurkan. Cepat update. Hahaha.

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. please share more pasal cafe ni..
    ade gak akak tengok kawan kawan post kat insta hehehe

    ReplyDelete
  15. akak haritu pergi. lepas tu keluar balik sebab takde makanan berat. haha

    ReplyDelete
  16. Dengar kata best dan menarik cafe ni..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.