Tony Roma's or TGIF?

3:11 p.m
apartment
mengantuk
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to www.tripadvisor.com
credit to www.burgerbusiness.com
 
apa khabar semua? moga sihat hendaknya. cewah~
 
ha, siapa dah pernah merasa Tony Romas dengan TGIF? aku nak tanya pendapat korang boleh?
 
mana satu lagi berbaloi erk? aku ada RM100 untuk dihabiskan. so, please tolong aku. aku dah serabut nak pilih mana satu lagi berbaloi dengan harga RM100 tu.
 
sebab nak makan dengan family, aku nak lah pilih yang boleh kasi variety sikit. bukan takat satu makanan terus RM100 -.-
 
okay tu je, thanks! adios~
 
 
 
 
 
post signature

Share:

17 comments

  1. Terliur pulak tengok gambar... gulppp..!! tapi, tak pernah try 22.. heee

    ReplyDelete
  2. pilihlah ikut kata hati. hehe.. belanja la jie jugak. ekeke..

    ReplyDelete
  3. Teringin nak bagi advice tapi dua-dua pun tak pernah gi.tapi dua2 pun famous. Kalau akak pilih tony roma's kot .

    ReplyDelete
  4. Tak tau Kak Amy. Tp dua2 nampak best.

    ReplyDelete
  5. Masya Allah, dua-dua nampak menyelerakan. Tak dapat nak bagi opinion sebab tak pernah makan dua-dua.

    ReplyDelete
  6. dua-dua pun nampak sedap .. pilih ikut selera AMy k :)

    ReplyDelete
  7. Akak suggest Tony Roma. Choices of food not bad. Banyak pilihan. Portion hidangan besar. Tapi kalau nak bawa keluarga, kena peruntukkan lebih sikit.
    Ada peluang, try potato skin diorang as appetizer. Yummmyyy!

    ReplyDelete
  8. Fuuuyoooo... burger tu mmg terbaiklah.. dah breakfast pun masih selere je tengok.. :D

    ReplyDelete
  9. makanan tu buat Cik Mimie lapar..errr, xpernah makan dekat 2-2 tempat tu..so xdpt nk suggest yg mna 1 ..sorry Amy..

    ReplyDelete
  10. ya allah, terliur akk tengok burger tuh...lame dah tak makan burger ramly...arghh rindu! :D

    ReplyDelete
  11. pernah dengar nama kedai je. hehe. tapi mesti dua2 kedai sedap kan makanan dorang :)

    ReplyDelete
  12. Dua2 pun nampak best oh..Kak wana x pnah dgr nama kedai ni ataupun makan..tapi terliur tengok burger double triple tu..heheh

    ReplyDelete
  13. dua2 tu kiteww ni x pnh try lagi. adehh sobss sobsss

    ReplyDelete
  14. dua dua buat ku terliuqqq. hadoii

    untung lah ade rm100 dihabiskan. kite ni 50 pun takde haha

    tak dpt nk bg pendapat sebab mmg tak pernah rase

    ReplyDelete
  15. Kedua-duanya sekali.
    Nampak tersangat la sedap

    ReplyDelete
  16. Mmg mahal tp sedappp..gulp. lapa. Ah tidakkkk! Haha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.