11/01/2014 - 12/01/2014 - Amy Syeera

Sunday, November 30, 2014

Cara Break Up Yang Mudah

10:59:00 PM 54
Cara Break Up Yang Mudah
credit to tumblr.
jangan marah.... hehe.


post signature

Liebster Award #16 .:CAHAYA ALAM MAYA:.

9:08:00 AM 38
Liebster Award #16 .:CAHAYA ALAM MAYA:.
8:52 a.m
apartment
study. eh..

assalamualaikum and hello lads!

Thursday, November 27, 2014

Liebster Award #15 .:Kak Farrah MF:.

10:12:00 PM 40
Liebster Award #15 .:Kak Farrah MF:.
http://famf-tower.blogspot.com/

1. Jika boleh pilih mana-mana tempat di dunia ni untuk tinggal dan settle down (and bring along someone with you), anda akan pilih,...Mengapa?

.: London! dengan err.. dengan sesiapa je lah yang mampu bertahan dengan perangai aku.  sebab aku dah lama nak pergi London. tempat tu nampak sangat klasik dan vintage. aku suka bandar macam ni. tak terlalu moden. dan slang diorang. ahmaigad! aku sangat suka!  

Salah Faham Berlaku

4:07:00 PM 47
Salah Faham Berlaku

Bila Bapa Jaga Anak

10:35:00 AM 35
Bila Bapa Jaga Anak

Wednesday, November 26, 2014

Churpremiere Horrible Bosses 2 Movie Review

5:50:00 PM 20
Churpremiere Horrible Bosses 2 Movie Review
5:16 p.m
apartment
buat report
 
assalamualaikum and hello lads!
 
credit to www.reddit.com
rating IMdB : 6.8 (26 November 2014)
rating aku : 6.4

Hadiah Dari Kak Farrah MF

2:37:00 PM 45
Hadiah Dari Kak Farrah MF
2:28 p.m
apartment
hujan!!!! my favorite day ever :D
 
assalamualaikum and hello lads!
 
ha, alkisahnya dah lama aku dapat hadiah dari kak Farrah. tapi since aku bagi alamat rumah, aku tak tahulah hadiah apa yang aku terima tu. balik je minggu lepas, terus aku koyak semua bungkusan. hahahaha... 
 
and voila! lawa gilaaaaaaa hadiah yang kak Farrah bagi. aku dah la suka benda-benda kraf ni. cuma aku tak reti buat je. hahaha. 
 
http://instagram.com/amysyeera/

SEGMEN : BLOGWALKING PROMOSI BLOG & LIKE FANPAGE

2:09:00 PM 12
SEGMEN : BLOGWALKING PROMOSI BLOG & LIKE FANPAGE
http://shazdeshoppe.blogspot.com/2014/10/segmenblogwalking-promosi-blog-like.html
Hadiah dari penaja bersama :  
Shawl glitter butterfly 
( Untuk 5 pemenang bertuah ) 
@
Topup RM10 
( Untuk 5 pemenang bertuah ) 
Syarat penyertaannya follow sini ye :

1) Buat entry yang bertajuk :
' SEGMEN : BLOGWALKING PROMOSI BLOG & LIKE FANPAGE '
2) Copy gambar di atas & letakkan di entry penyertaan anda.
3) Sudi2la follow blog saya especially kpd follower baru (^_^)
4) LIKE FANPAGE Penaja (^_^)
4) Linkkan entry penyertaan anda di komen entry ini ye..
5)
Segmen ini berlangsung dari 21st Oktober - 30th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia) 

 ( 1st segmen kan lama skit bagi masa..hehee )

Saya berharap uoollss sudi join ye..Good Luck & TQ uoolss!
Selamat Bersegmen (^_^)




post signature