Akhirnya Ku Ikut kata Hati

2:07 p.m
apartmet
on the way pergi rumah kawan. buat assignment. pfft~
https://stilettosandtequila.files.wordpress.com/2014/01/tumblr_lrxq5uvrg01r3s49co1_500.jpg

assalamualaikum and hello lads!

okay, akhirnya template aku dah siap sepenuhnya! dari pukul 7 pagi aku bersengkang mata buat benda ni. hahahahhaha.... cuma header je tak siap lagi. nantilah. ada kerja nak buat kejap. ada group work. minggu depan sudah mahu kena hantar.

aku nak ucapkan terima kasih dekat bloggers yang bagi support dekat aku walau aku busy mana sekalipun sampai tak sempat nak singgah lagi blog diorang. sorry ya. nanti lepas semua kerja dah siap, aku pergi ATTACK! semua rumah

tu je. adios~
 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

40 comments

  1. xpe, bt keje yg lbh penting dlu.blog ni keje smpingan je hehe

    ReplyDelete
  2. aloo, cutenya scooter kat atas tu.^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. dah tukar dah! xde scooter >.<

      Delete
  3. comelnya sangat headernya tuu. hiksss :D

    ReplyDelete
  4. fuyooo canteknya blog.. cntekkan blog kite jugek la :p

    header xyah tukar la.. kan cntek tuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. aik, cantikkan blog awak? blog awak dah lawa okay :P

      Delete
  5. wah nice one. serius kita ingatkan salah masuk blog amy..rupanya dah bertukar wajah la. lagi2 header tu ^^ lawaa

    ReplyDelete
  6. Tahniah... semoga ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. jangan tahniah lagi abang KK. x abes lagi ni..

      Delete
  7. Take care amy... kaksha nak jeles sikit la sebab tak reti nak cantikkan template...huwaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. akak pun take care gak ^^,

      ala, benda ni boleh belajar kak. xde masalah. heee

      Delete
  8. cantiknya header.....! mana dpt gambor tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. thanks Liena. dapat kat google :P

      Delete
  9. utamakan exam Amy...bw bila-bila pun boleh..tak sabar nak tengok header baru..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay kak Sal ^^, ala, header baru biasa2 je. ngah xde idea lagi. hehe

      Delete
  10. akak datang jenguk amy..

    wah..nampak lain la blog amy..dah makin cantik kak wana tengok..header baru tu pun nampak mengancam..good work bebeh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, kak Wana!!! *sambil melambai-lambai*

      ye ke? saya tengok macam x berseri pula blog ni. hehehehe... thanks kak Wana :')

      Delete
  11. Comel header tu :) Yeeaaayhh! akhirnya siap ugak blog Amy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... thanks cik Mimie. yeah!!!! tapi rasa macam nak edit lagi. >.<

      Delete
  12. wahhh dah setel dah ye edit blog amy? cantik3!!! hehe

    ReplyDelete
  13. Rajin Amy.. dan hasilnya pun cantik.. kak Ros suka header Amy tu :)

    ReplyDelete
  14. cantik new feeling kat blog Amy.. sweeter gitu.. hehe.. gigih lah design.. akak memang fail bab bab design. x ada rupa blog jadinya.

    ReplyDelete
  15. apa yang arz katkan blog ini kemas, menarik, creative, simple dan rasa tenang singgah sini

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.