My Top Disember 2014

9:17 p.m
rumah member 
mengantuk
 
asssalamualaikum and hello lads!
 
haiya... mengantuknya mak. dari tengah hari naik train. akhirnya nak dekat magrib baru sampai rumah kawan. esok nak pergi konsert. weeee~ siapa pergi tengok Bastille? meh jumpa meh. 
 
okay, back to the story. aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua blogger yang rajin singgah ke blog aku yang tak seberapa ni. lagi-lagi my top komentator. sorry, aku tak ada masa nak kasi something. aku plan nak buat pakai AE pula. tapi ada masalah. waaa T____T
 
so, hanya terima kasih sahaja aku mampu ucapkan. yang sudi komen panjang lebar. yang sudi bagi nasihat. yang bagi semangat dekat aku. yang bagi kritikan membina. yang sudi menyanyangi aku. hahaha.... thank you so much.  

inilah dia top komentator yang paling aku sayang. cewah~ 
 
 

 
post signature

Share:

51 comments

  1. bestnya tengok basttille. jeless T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tumpang jeless jugakkkk boleh. hihihi

      Delete
    2. hehehehehhe..... akak Ros pun mnat Bastille ke? wah-wah.. >.<

      Delete
  2. Tak pernah dengar pun pasal Bastille. Rasa macam noob sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... xpe, kita sama. saya pun baru tahu :P

      Delete
  3. tak p tgk Bastille. konsert ke apa tu amy? =D
    pengomen tegar mereka2 ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.... konsert :P

      yep, diorang memang pengomen tegar. samalah macam sis Ana juga ^^

      Delete
  4. Alohh tak masuk top pun takpe. Asalkan kite tau what's going on in ur life. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu :) terima kasih selalu datang sini. saya sayang semua orang juga. hehehe

      Delete
  5. bagos la diorg ni..
    pengkomen tegar..
    hehe

    ReplyDelete
  6. Thanx banyak Amy cayangggg..Kak wana masuk dalam list juga..hoyeahhh!!! Hee.. Akak akan selalu lawat sini bila2 free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak Wana sayanggggg ^^, ye, mestilah masuk. hehehe. okay kak. take your time :)

      Delete
    2. tq ya amy cayangggg...kak wana memang suka lawat sini ^_^

      Delete
  7. Assalamualaikum Amy :)
    tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  8. IM tak pergi sebab tak tau sangat. Hehe. Ada dalam senarailah. Hehe. Thanks jugak kat Kak Amy. Tahniah semuanya. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. akak pun xtahu yang.. ni pun pergi je sebab member dah ajak ^^, sama-sama :)

      Delete
  9. baru google pasal rock band itu..hehehe..selamat berkonsert la ya..! jaga diri n hati2 dengan skeliling..
    tahniah utk semua yg ada dlm senarai.. :)

    ReplyDelete
  10. hehehe u too darling thank you menyinggah akt blog akak..
    meh tinggal address kat akak ye.. drop komen address nanti akak x publish :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. no biggie sis :)

      address? okay, nanti saya bagi ye ^^

      Delete
  11. Assalammualaikum..

    tahniah kepada rakan2 blogger yang tersenarai... mereka2 semua memang rajin2 belaka,...

    mselim3

    ReplyDelete
  12. woot woooot.. angon2.. mengantuk pon boleh buat entry lagi.. hihii.. rajin jugak amy g tengok concert eh.. enjoy ur self..! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello Luna! dah lama x dengar berita. hehe... yep, mestilah kena. this is like my 2nd life :P

      thanks!

      Delete
  13. Alhamdulillah tersenarai juga.. thanks Amy. Tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah utk yg tersenarai.....;-)

    ReplyDelete
  15. Yeeayhh! tersenarai disini :) Sama2 Amy..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... mekasih ye Cik Mimie ^^

      Delete
  16. thanks darling, selalu datang blog akak.. ;)

    ReplyDelete
  17. kena terjah nanti ada yang belum kenali lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjah lah. diorang memang peramah :)

      Delete
  18. sama-sama kasih amy..
    seronok baca kisah amy ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh. saya pun suka baca kisah mama dengan 3 anak dara mama tu :)

      Delete
  19. Lama dah x singgah sini.
    Nama pun dah hilang dari list top commentator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama saya pun dah xde dalam blog akak. sobs T___T

      Delete
  20. Sory amy lama x singgah :')
    Semua top2 ni terbaik ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak :')

      yep, diorang memang terbaik. yang lain pun the best juga ^^

      Delete
  21. Terselit jua nama akak. Sorry amy lama tak dapat jalan2 kat sini. Akak busy tak kena gaya :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.