Serabut

assalamualaikum and hello lads!
 
haish. haritu dah habiskan masa edit, gatai tangan lupa copy code. habis kena copy balik and edit semua benda -.-
 
so, buat masa ni, blog aku agak tak betul sikit ye. menu bar tu tak edit lagi. haiyaaaaa....
 
menyesal. 
 
 
 
 
post signature

Share:

40 comments

  1. heeeeee.....rajin la Amy edit2 blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.... saya cepat bosan kak Nad :P

      Delete
  2. pernah jugak jadi macam awak ni amy. sabar je lahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe.... skang dah xde masalah ke?

      Delete
  3. bertenang dear..jangan pening2 kepala ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... tengah cuba bertenang ni. and dah siap! :D

      Delete
  4. Tahniah template baru... tak pe, pelan2 edit.. cool... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe... dah siap dah template :D

      Delete
  5. dah redha dah dgn template sy skrg hehe. buat elok2 amy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... saya xley. mula2 suka. lama2 bosan balik. pastu tukar. thanks!

      Delete
  6. Saya malas nak edit blog sebab benda-benda macam ni jugalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... kalau saya rajin, memang saya suka buat ^^,

      Delete
  7. ea,esok jumaat exam ya? goodluck ya.. hehehe..tak apa abaikan dlu blog,nanti free edit balik ya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. Thanks liena! :) dah habis edit dah. yeah. hehe

      Delete
  8. Replies
    1. Tag Amy kat sini ye :)

      http://norshamimi.blogspot.com/2015/01/second-giveaway-by-two-seven-zero-six.html

      Delete
    2. hehehe. okay,Cik Mimie. thanks ^^,

      Delete
  9. header dah berubah.. ke Kak ros yang terlambat tahu ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saya tengah mencari idea lagi nak buat header macam mana ^^,

      Delete
  10. janganlah menyesal amy..nanti dah habis edit, tengok blog cantik confirm rasa best ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe... okay2, terima kasih kak Sal :)

      Delete
  11. huurm bukak ngan henpon semua okay saja.. itam putih aje hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... sebab handphone, saya buat template biasa je... ^^

      Delete
  12. xper...pelan2...mesti lame2 terer...jangan menyesal..betul kata kak sal :D

    ReplyDelete
  13. ok je ni... slow2 misti boleh punye.... hheeee

    ReplyDelete
  14. usaha tangga kejayaan. *eh, sangkut paut ka?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... adala juga sangkut paut :P

      Delete
  15. It's OK, Amy. Akak yang tukang baca ni pun bukan betul sangat hihihi ni baru nak datang jenguk Amy.
    Happy weekend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... takpe kak. happy weekend juga :)

      Delete
  16. sabar jela kan. yg penting skg da lawa kan?kan? :)

    ReplyDelete
  17. nasib baik Amy pandai jugak nk buat balik semuanya

    ReplyDelete
  18. jenuh la juling bijik mata dok hadap coding ye amy? hehe

    ReplyDelete
  19. Laaa...siannye.
    Tu lah kadang2 benda x jangka kan..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.