Friday, January 9, 2015

Shizens Lip Tattoo .:BEAUTY PRODUCT REVIEW:.
2:45:00 PM

Shizens Lip Tattoo .:BEAUTY PRODUCT REVIEW:.

20 comments:

  1. wah...berseri bibir ya...menarik jugak ni

    ReplyDelete
  2. nice colour! tapi harga terlampau pergh..sekadar angan angan le nak beli..kalau ada yg sponsor ok gak ;)

    Pstt..saya klik nuff sini

    ReplyDelete
  3. hehehe harga dia memang terbaik tapi tngk effect huurm terbaik jugak..
    kalau mahal tapi tak menjadi baik tak payah ye dak.. nak kualiti we need to pay la..
    hehehe.. harus semua jadi model tapi Amy gak menyorok..

    ReplyDelete
  4. Berita baik buat wanita ni... :)

    ReplyDelete
  5. fuh, baiknya shizens lip tatoo ni..memang cantik la hasilnya lepas pakai..tambah berseri bibir..hihi..nak juga tengok amy pakai.. ;p

    ReplyDelete
  6. Tengok gambar terasa nak cuba sebab macam best. Tengok harga terus menangis :(

    ReplyDelete
  7. Ketara betul perubahan dia pada bibir kan..tapi..harga dia..heee..kena pikir banyak kali juga nak bli..hehe

    ReplyDelete
  8. tudiaa, harga. haha. mampu tengok ja la. ^^

    ReplyDelete
  9. Pi sama2 dengan Scha ke?
    Cantik jugak nampak lipstick tu bila dioles kat bibir.

    ReplyDelete
  10. hui hui harga dia. padanla dgn effect dia pon hehe

    ReplyDelete
  11. akak pun ingatkan tatoo yang tu...heheh
    napelah mahal sangat..

    ReplyDelete
  12. menjadikan bibir semakin menarik..

    ReplyDelete
  13. Nampak perubahan dia. Ikut warna darah :)
    Harga dia boleh tahan ^.^

    ReplyDelete
  14. Akak memang guna lip tattoo shizens ni~ bibir akak ada tanda hitam yang sangat sangat hitam. Sampai akan ada org tegur hisap pen ke? bibir kena ink, ingatnya~

    mg stress. sb pakai lipstick pun xleh nak cover warna hitam tu~ lepas pakai lip tattoo shizens ni, warna hitam tu dah berkurang~ sangat2 berkurang~ kekadang xpakai lipstick pun, dah xberapa nampak tanda hitam kat bibir ni~

    jadi, sangat2 meng'recommend' lip tattoo shizens ni kepada sesiapa yang rasa memerlukan~

    sekian. anyong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, baguslah sangat-sangat kalau macam tu kan. kiranya dia x menipu lah. and paling best, bila bibir pun dah jadi semakin merah dan berseri. nice info. thanks a lot for sharing :)

      Delete
  15. Semalam ada try Lips tatoo shizens ni dkt KL Sogo. Mmg terbaik la hasilnye, mmg pas makan pn tk hilang n tahan lama. Siap bole buat pemerah pipi lg.. Hasilnye mmg best la. Sy suke.. Tp harganye yg x brape suke hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus kan. ^^, tu lah, agaknya sebab dia bukan dari malaysia kan.. tapi kalau hasilnya memuaskan, rasanya orang sanggup beli. :) thanks for sharing ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.