Siapa Amelia?

By Amy J - 11:27:00 AM

11:23 a.m
apartment
harini FYP Presentation!!! tolong doakan aku ye. sobs T___T takutnya
 
disebabkan tension terlebih, aku pun buatlah something stupid and weird. is it weird? not really maybe. haha. whatever. 
 
aku cek nama aku dekat dictionary. and guess what i found.
 
 
 
crazy dance? hahahahahhaa... entah ler... >.<
 
ni source dari Urban Dictionary. since nama aku asal dari Greek, so adalah nama Amelia. kalau tak, undefined la kiranya. 
 
yeah, nampak tak aku dah gila. dah overstressed. okay bye. 
 
 
post signature

  • Share:

You Might Also Like

48 comments

  1. moga dipermudahkan untuk presentation tu ye Amy.
    hai Mia.. eh silap.. hai Millie..eh silapp jugak.. ni amy.. hihihi

    ReplyDelete
  2. tu tak kira,cer tengok yg belakangnya.. hahaha..positif la tu..
    semoga prenstation brjalan lancar ya

    ReplyDelete
  3. haha..kalau nama akak conform tak ada.crazy dance tu adakah merujuk kepada tarian hindustan bila sorang-sorang? hehe... good luck Amy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. cuba try cari je. kot2 ada :P

      xtahulah kak Sal. tarian apa2 je kot. zumba? ops~

      thank you ^^

      Delete
  4. crazy dance....wowowww... Btw good luck ya!

    ReplyDelete
  5. Hahah lebih tepat 'crazy bollywood dance move' :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha . crazy dance sikit kak . hehe

    ReplyDelete
  7. Dance India Dance..hehehe..buat chicken dance sikti :)

    ReplyDelete
  8. Good luck ya for your presentation.

    Agak-agak makna nama dari Urban Dictionary tu ada kena-mengena tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Farah ^^,

      erk. xtahulah. hahahahahhahahahahaha... >.<

      Delete
  9. hahah..crazy dance???rasanya bestest friends tu betul la kan amy..hihi..amacam presentation ok tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe. crazy dance jom! :P xtahulah kak bestest friend tu. hee. okay! supervisor puji kami :)

      Delete
  10. periang rupanya... meceriakan suasana... nice nice

    salam singgah.... selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehe.. entah ler.. x boleh nak confirmkan :P

      Delete
  11. haha. macam kena dengan diri amy ja.
    nak cuba jugak la,tapi fatin macam tak dak ja. haha

    ReplyDelete
  12. hye adik manish.. jangan mrajuk ngan akak yeee lama tak singgah.. jadual blogwalking brterabur T.T maafkan daku..

    btw amboi.. nama from greek gitu hehe.. akak nak cek plak la nama akak.. gud luck fyp ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye akak manish... hehehe. xdelah, x merajuk pun. xpe, saya faham :)

      hehehe. jangan lupa cek! thank you :)

      Delete
  13. dah gila rupanya patut tak singgah blog saya. hehehe
    gurau ja amy J ya. jangan marah cabuttttt

    semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha. xdelah, x marah. >.< busy sikit. sorry.

      Delete
  14. rasa macam weird skit blog ni dah jarang update.
    bz ka amy J.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehe... busy sikit. skang dah free ^^

      Delete
  15. Greek word?
    Wow..
    Maksud nama akak (masa tanya ustazah bahasa arab dulu) - Cahaya yang merindu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah wah... cahaya yang merindu gitu... memang orang selalu rindu la :P

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.