Monday, January 19, 2015

SU 30Day 30Song Game : Day 7 Song 7
9:09:00 PM

SU 30Day 30Song Game : Day 7 Song 7

15 comments:

  1. melalak dpt hilangkan stress sedang mmbuat assignment...

    ReplyDelete
  2. haha..memang kelakar video klip lagi second chance tu kan amy..kak wana memang layan genre lagu macam ni..best..

    ReplyDelete
  3. hahahah. untung ahh boleh buat assgnmnt sambil melalak . eheh !

    ReplyDelete
  4. Hehehe..bukan jiwa Cik Mimie lagu-lagu macam ni :)

    ReplyDelete
  5. second chance tu memang deep betul liriknya. two thumbs up! ^_^

    ReplyDelete
  6. lagu second tu, tak pernah dengar, tapi I'm like so into F.O.B...kalau karok pun selalu bantai lagu dia setelah penat ber siti nurhaliza..hehe

    ReplyDelete
  7. siapkan asgment sambil melalak ye amy? hehe

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak dengar lagu Faber Drive.

    ReplyDelete
  9. takleh takleh... tak sama line... kalau saya kena senyap sunyi kalau nak siapkan assignment...

    ReplyDelete
  10. macam biasa, kak Ros ketinggalan sikit bab muzik international ni. hihihi tak pernah dengar..

    ReplyDelete
  11. Muse minat juga. tapi dulu la. sekarang layan hafiz hamidun ja hehehe

    ReplyDelete
  12. Why dah tak nampak batang hidung amy di arzmoha.com ni?

    hmmmmm.....

    ReplyDelete
  13. wooah ske music cemni eh.. FOB akak tahu thanks for the memories saja.. ohmy lagu zaman bila tu =P

    ReplyDelete
  14. baru sebut dah boom blog arz. hebat....
    macam ni nak kena seru banyak kali la

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.