Friday, February 13, 2015

Lunch di Food Court Seri Teja, Presint 9, Putrajaya
8:28:00 AM

Lunch di Food Court Seri Teja, Presint 9, Putrajaya

41 comments:

  1. tengok air tu,terus rasa haus yang amat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh. apalagi, p la minum air :P

      Delete
  2. Lepaking dengan kawan2 best la kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep betul. seronoklah kalau nak melepak ramai2 ^^,

      Delete
  3. suka lepak tempat macam ni sebab open air. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. barulah rasa comfortable. hehe.

      Delete
  4. Replies
    1. boleh lah nak makan2. nak kata sedap gila tu tak adalah. tapi masing2 taste berbeza. hehe

      Delete
  5. Almost setiap hari datang sini tapau lauk lunch dekat rumah hahaha.. yang jual sup tu biasa kalau waktu puncak sampai beratur panjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? almost setiap hari? amboi, pelanggan tetap ni. hahahaha.

      Delete
  6. Lepak-lepak sambil makan-makan memang best! :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehehehehe.. yep. kalau xtahu nak plih apa, memang nasi ayam je lah dalam fikiran :P

      Delete
  8. mana gambar makanan? hahaha. :D
    ok. suka tengok suasana kedai tu. santai2 gitu :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. lapar sangat. tak sempat nak amek :P

      Delete
  9. kalau Amy nk tahu di area Putrajaya ni byk sangat tempat...klau nk tukar selera tempat lagi sedap leh try umai cafe..boleh google...umai cafe blogspot :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ye ke kak? saya susah betul nakc ari kat mana tempat makannya. hahaha.

      saya dah try umai cafe. memang sedap and murah ^^

      Delete
    2. yekee kak..tak tahu pulak kat putrajay banyak tempat makan best..kalau kat putrajaya boleh la wanie p, sebab duk bangi ja..hehe...okei,try umai cafe.. ^^

      Delete
    3. ha, jangan lupa try! tapi an, kalau waktu puncak, jangan pergi sebab ramai gila p sana. and order agak lambatlah nak sampai... so...

      Delete
  10. Replies
    1. hehehehhe... air dia pekat kan. ^^,

      Delete
  11. best ada tempat makan macam ni kan..santai makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. udara sentiasa ada. hahahaha. tak adalah rasa terperuk je..

      Delete
  12. Replies
    1. kan... murah sangat. kalau nak compare dengan air kat alamanda. hahahaha

      Delete
  13. putrajaya?boleh g ni..tak pernah lagi p makan sini..seri teja ea? thanks amy for the info.mdah selalu asyik p makan tempat sama ja,nak ubah angin..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. try la pergi sana. hehehehe... selalunya wanie p mana je?

      Delete
  14. Menarik klu bersantai waktu ptg kat tempat mcm ni.. best. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. menarik kan ^^, sama-sama. hehe

      Delete
  15. Nampak cantik n selesa food court tu.
    Wow..nasi kandar. Selama hidup akak pernah sekali je makan nasi kandar tu pun sebab asben tapau tanpa pengetahuan.
    Alolo sian meow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang selesa jugala. hehe. saya pun dah lama x makan nasi kandar kak. jom makan sama2. hehehe

      Delete
  16. Ok gak tempat tu... Bukan senang nak jumpa kedai makan yang harga camtu kan ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. betul3. lagi2 kat putrajaya kan ^^,

      Delete
  17. Nikmatnya makan nasi sambil dihadapkan kipas, Kenapa ye kalau kat kedai makan mesti ade kucing....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. betul! lagi2 kalau makan pedas. pergh, memang berpeluh.

      entahlah. sebab dia lapar, dia boleh dapat makan free je kat situ. hehehe.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.