More Than Words

10:35 p.m
rumah!
bengang dengan Max.
assalamualaikum and hello lads!
 http://www.thatitgirl.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_loi68mUmTc1qb4ma1o1_500.jpg
terima kasih aku ucapkan untuk adik Invisible Note kita. mula-mula aku ingatkan barang tu untuk mak aku. tak perasan pula ada nama aku. bila ummi tegur, baru perasan. eh, ada nama aku lah.



tengok nama tu, tak kenal pula. bila dah buka pakej, oh, dari IM rupanya. hehe. dapat banyak juga. ada beg. duit pun ada! wow. tak sangka aku. hehe. terima kasih banyak-banyak IM. appreciate it a lot.







barang-barang yang aku dapat semua aku simpan dalam kotak memori. kalau macam kak Farrah, ada board sendiri. aku tak ada sebab aku tak sekreatif kak Farrah. hehe. so, aku hanya ada kotak sahaja.



dan tak lupa juga pada kak CT Humairah kita yang suka travel tu. dapat keychain dari Sarawak weyh! syok gila. hahahaha. tak dapat pergi, dapat keychain pun seronok tau. >.<




 
 
post signature

Share:

19 comments

  1. Alhamdulillah rezeki Amy.. Tahniah

    ReplyDelete
  2. saya pon simapn dalam kotak....kalau saya buat board mcm kak farah tu... alamatnya habis la dikerjakan oleh ank buah

    ReplyDelete
  3. Jangan bengang2 dak Amy... tak baik...
    hahaha... kaksha dapat gak miaw2 tu... tahniah untuk kita.. yeyyy

    ReplyDelete
  4. tahniah amy :)
    sory lama tak singgah ^^
    kite pun dapat keychain and sticker tu.

    okay, cantik gila design blog baru amy ni. XD

    ReplyDelete
  5. kotak hikmat! :D insyAllah in future mesti happy sangat bile godek2 balik

    ReplyDelete
  6. Seronoknya boleh tambah koleksi.. tahniah ~

    ReplyDelete
  7. Tahniah Amy :) Hadiah semua best2!!

    ReplyDelete
  8. Bestnya ada kotak memori.
    Akak semua simpan kat dalam rak buku - tinggi takmo bagi anak dapat.
    Akak pun x kreatif lagi dah compare zaman skolah.

    ReplyDelete
  9. Tahniah Amy, itulah rezeki kita berblog ye tak ^-^

    ReplyDelete
  10. Tahniah2 bnyk hadiah dia......;-)

    ReplyDelete
  11. bestnya..tahniah amy..boleh simpan buat kenangan kan :)

    ReplyDelete
  12. kak wana pun x kreatif macam kak farah tapi teringin nak buat board macam dia..achener tu?? T__T

    ReplyDelete
  13. sonoknya dapat hadiah...tahniah Amy.. ^_^

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.