Saturday, February 14, 2015

More Than Words
10:46:00 PM

More Than Words

19 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Amy.. Tahniah

    ReplyDelete
  2. saya pon simapn dalam kotak....kalau saya buat board mcm kak farah tu... alamatnya habis la dikerjakan oleh ank buah

    ReplyDelete
  3. Jangan bengang2 dak Amy... tak baik...
    hahaha... kaksha dapat gak miaw2 tu... tahniah untuk kita.. yeyyy

    ReplyDelete
  4. tahniah amy :)
    sory lama tak singgah ^^
    kite pun dapat keychain and sticker tu.

    okay, cantik gila design blog baru amy ni. XD

    ReplyDelete
  5. kotak hikmat! :D insyAllah in future mesti happy sangat bile godek2 balik

    ReplyDelete
  6. Seronoknya boleh tambah koleksi.. tahniah ~

    ReplyDelete
  7. Tahniah Amy :) Hadiah semua best2!!

    ReplyDelete
  8. Bestnya ada kotak memori.
    Akak semua simpan kat dalam rak buku - tinggi takmo bagi anak dapat.
    Akak pun x kreatif lagi dah compare zaman skolah.

    ReplyDelete
  9. Tahniah Amy, itulah rezeki kita berblog ye tak ^-^

    ReplyDelete
  10. Tahniah2 bnyk hadiah dia......;-)

    ReplyDelete
  11. bestnya..tahniah amy..boleh simpan buat kenangan kan :)

    ReplyDelete
  12. kak wana pun x kreatif macam kak farah tapi teringin nak buat board macam dia..achener tu?? T__T

    ReplyDelete
  13. sonoknya dapat hadiah...tahniah Amy.. ^_^

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.