Sunday, February 22, 2015

Sambut Birthday Family di Dataran Haji Hamid
11:22:00 PM

Sambut Birthday Family di Dataran Haji Hamid

42 comments:

  1. banyak nya makanan, semuanya buat sendiri ke? good job! :D tengok pulut kuning terus teringat mak, suka sangat dia dgn pulut ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe. yep, semuanya buat sendiri ^^,

      Delete
  2. fuyooo mak amy kreatif buat kek.. enta bila la nak belaja buat kek kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe... saya pun xtau la tahun bila nak belajar buat kek.. >.<

      Delete
  3. teruja tgk puding.. comel giler! eh betol la kan bentuk bunga dlm pinggan tu puding..
    haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.. yep, bentuk bunga ^^,

      Delete
  4. Bestnyer....happy birthday semua...cantik kek. i loike!

    ReplyDelete
  5. Cantik sangat decoration dia :) Terasa lama tak sambut birthday macam ni..hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee... nanti sambutlah birthday cik Mimie macam ni :P

      Delete
  6. seronoknyaa celebrate birthday ramai ramai ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh. memang seronok. senang, sekali harung ^^,

      Delete
  7. banyaknya makanan. birthdays sambut ramai2 memang best.
    nak hadiah xbox jugak. T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. yep, memang seronok sambut ramai2...

      kalau nak, mnx kat family :P

      Delete
  8. wow, bestnya..meriah dan cantik la hiasan..ala2 candy buffet gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. oh, nama dia candy buffet ye kak? baru saya tahu

      Delete
  9. rajin betul mak amy kan..hebatnya dia buat hampir semua kek dan hidangan tu..amy pula buat yang mana satu? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe... mak saya suka buat semua ni sendiri. saya xde. tolong je :P

      Delete
  10. Wahh bestnya.. meriah!!... happy birthday semua.. :) :)

    ReplyDelete
  11. makan sakan semua . hehee . lama tak singgah sini , blog pon dah lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee. bab makan, mestilah sakan :P

      yep, saya pun dah lama x singgah blog parih

      Delete
  12. meriahnya..
    and so nice the deco...
    happy bday :)

    ReplyDelete
  13. Bestnya. Meriah sungguh lah.
    Kek macam2 jenis..pulut kuning tu cantik.. Cupcakes lagi. Siap ada background.
    Thumbs up kat semua yang menjayakan majlis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... semua ummi buat :) thank you kak Shikin

      Delete
  14. Replies
    1. hahahhaa... mak saya memang suka masak banyak... biar terlebih, jangan terkurang ^^,

      Delete
  15. Replies
    1. hehehe.. oh, xbox yang kak scha nampak dl ye :P

      Delete
  16. lawa la deco bday dia, sweet je

    ReplyDelete
  17. Cantiknya deko untuk birthday tu, kek pun cantik sangat ^-^

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. hehehehe.... sayangnya dah habis :P

      Delete
  19. meriahnya...makanan-makanan tu nampak cantik dan menyelerakan.hebat la u olls!akak dah lama tak buat majlis gini.nanti nak minta Amy jadi planner lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... saya x reti buat semua ni kak.. ini ummi saya yang buat >.< saya jadi pembantu je. hee

      Delete
  20. Bestnya sambut ramai ramai macam ni... Semua disediakan ummi Amy yer... Terbaiklah

    ReplyDelete
  21. Bestnya sambut ramai ramai macam ni... Semua disediakan ummi Amy yer... Terbaiklah

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.