Thoughtful Thursday

9:23 p.m
apartment
kemas barang balik rumah
 
asalamualaikum and hello lads!
 
http://www.thatitgirl.com/wp-content/uploads/2011/07/tumblr_loi68mUmTc1qb4ma1o1_500.jpg
 
 okay, sebenarnya dah lama aku dapat hadiah ni. tapi baru nak bercerita. teehee.

aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak dekat Kak Aisya dan Farah.





aku ni dah lah terlebih excited kalau jumpa chocolate. wakakaka. tapi coklat tu mahal sangat. tak sampai hati nak makan. sobs. terima kasih ye kak Aisya. balik je rumah, kami 4 beradik terus NGAP. adik lagi seorang kena tunggu dia balik dulu. ehehe.

and Farah, thank you juga. dah lama teringin nak ke Canada. seronok tengok orang duduk dekat Canada sana. dapat hadiah macam ni pun dah terasa macam ada dekat sana. :')

and blogger lain yang pernah kasi hadiah dekat aku, terima kasih juga tak terhingga. seronok bila rasa dihargai macam ni.
 
 
 
post signature

Share:

12 comments

  1. chocolate Milka Daim tuuu :) sedap sangat, ada satu lagi favourite, Milka Oreo :D

    ReplyDelete
  2. Wahh..bestnyaa..dapat cekelat..hehe.. ^^

    ReplyDelete
  3. Wahhh... sedap mengunyah time mlm2 mcm ni.. best.. :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah Amy :) Banyknya Coklat :)

    ReplyDelete
  5. Salam. Amy, thanks masih sudi singgah blog akak.
    Amy masih dalam bloglist akak lah :)
    Tak perasan ea?
    Untuk perempuan ada 2 bloglist sebab kalau 1 kene scroll jauh ke bawah.

    ReplyDelete
  6. Akak mintak maaf lama x singgah sini. Akak dah jarang BW sebab xsempat sangat. Lagipun akak tido awal sekarang. Bukan x sudi datang sini tapi time BW banyak singgah balas. Tu pun banyak sangat hutang tertangguh. Hehe. Harap Amy x kecik hati tau.

    ReplyDelete
  7. Tahniah..seronok kan dapat rakan blogger g baik hati nih

    ReplyDelete
  8. apsal banyak sgt hadiah ni? tahniahhh yekk :)

    ReplyDelete
  9. Tak pernah tahu pun snacks yang kak Aisya hantar tu wujud. Kena google lebih sikit lepas ni.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.