Bahana Dek Cakaran Kucing

6:53:00 PM 27
6:44 p.m rumah layan Shootout at Wadala   assalamualaikum and hello lads!     ha, ni 2 3 hari lepas punya cerita. alkisahn...

Rokok Tak Merbahaya

12:13:00 PM 18
11:48 a.m rumah .... assalamualaikum and hello lads! masa aku belajar dekat utp dulu, ada seorang lelaki ni, dia merokok d...

Teknologi Pizza Terbaru

11:53:00 AM 19
11:50 a.m rumah bosan   assalamualaikum and hello lads!     agak-agak kat Malaysia ada tak macam ni? cool gila. hahaha. 

Aku Nak Belajar, Bukan Nak Melawa

2:35:00 PM 44
2:29 p.m rumah makan nasi ayam sambil layan Hawaii Five 0 assalamualaikum and hello lads! ha, semalam aku duk scrolling tum...

Thank You Peliks February 2015

8:45:00 PM 44
8:23 p.m rumah bersiap untuk makan di luar   assalamualaikum and hello lads!     dah masuk 8hb dah, tapi baru nak ucapkan ...

Roadtrip ke Johor .:Country Garden:.

12:12:00 PM 28
11:58 a.m rumah sarapan laksam. haha. baru nak sarapan. -.-   assalamualaikum and hello lads!     ha, ini adalah entri ter...

Roadtrip ke Johor .:R&F Tanjung Puteri + Murtabak Cheese:.

12:20:00 PM 32
11:38 a.m rumah layan Hindustan lagi sambil blogwalking assalamualaikum and hello lads! dalam entri lepas, sebaik sahaja...

Roadtrip ke Johor Bersama Sahabat .:Hutan Bandar:.

11:56:00 AM 29
10:47 a.m rumah layan Hindustan assalamualaikum and hello lads! okay, bagi sesiapa yang dah baca cerita aku di Segamat d...

Roadtrip ke Johor Bersama Sahabat .:Segamat+Batu Pahat:.

8:03:00 PM 26
7:30 p.m rumah makan jagung assalamualaikum and hello lads! ha, apa khabar semua? meh aku kasi ayat cliche sikit. dah lama...

Menang XBOX Kinect 360 di Pin It to Win It Contest Hotlink

2:35:00 PM 24
2:06 p.m rumah baru terasa ada mood nak mengupdate.    assalamualaikum and hello lads!     ha sebenarnya hadiah ni aku dah...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes