Menang XBOX Kinect 360 di Pin It to Win It Contest Hotlink

2:06 p.m
rumah
baru terasa ada mood nak mengupdate. 
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://media.tumblr.com/72118786e8a10365862bd53aefb16056/tumblr_inline_nj0lt2Sl6R1sb080b.gif
 
ha sebenarnya hadiah ni aku dah dapat lamaaa sangat. tapi malas nak update je. heeee..  alkisahnya aku ada perasan dekat iklan Nuffnang di blog aku dulu. ada blogger yang bercerita mengenai contest terbaru dari Hotlink ni. so, aku pun yang sangat suka join contest, aku joinla. 
 
credit to contests-events2u.weebly.com
 
syarat dia senang je. aku cuma kena subscribe internet dari Maxis. kalau aku subscribe untuk seminggu, aku dapat berapa point entah, tak ingat. aku selalu subscribe seminggu punya. baru best nak online selalu. 
 
then, apa jadi dengan point tu? ha, kita akan dapat pin tau. pin ni akan di'cucuk' dekat map yang sedia ada di website Lagiohhsome tu. tapi mana boleh sesuka hati cucuk pin dekat map. dia adalah kasi kita kuiz. contohnya kuiz yang dia bagi, di tempat ini semuanya terbalik termasuklah singki, dan perabot. 
 
lol. sebenarnya aku tak ingat apa soalan dia kasi. tapi lebih kurang macam tulah. then, kalau dah tahu tempat dia kat mana, korang pin lah kat situ. then, tunggulah kalau-kalau ada rezeki. 
 
masa tu handphone xperia aku rosak tempat charge dia, so aku berharap dapat Iphone even aku tak suka Iphone. wakaka. macam tahu pula aku tak berminat dengan anak-anak Iphone ni. at the end, 123 call and dia kata aku dapat XBOX. 
 


 
boleh la tu. nasib baik ada adik-adik lelaki. seronoklah juga masa nak dapat hadiah.  ini antara orang lain yang berjaya. tahniah semua ^^, and oh, sorry. contest ni dah tamat Februari lepas. 

credit to twitter.com
seronok juga Xbox Kinect ni. sampai berpeluh-peluh adik-adik aku main. hahaha. tapi sayangnya games dia mahal benar. kalau ada duit lebih, bolehlah beli games.. 
 
 
 
post signature

Share:

23 comments

  1. Bestnye dia menang hadiah, xbox lagi.....;-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Amy, dapat hadiah Xbox tuu ^-^

    ReplyDelete
  3. perghh dpt xbox tu.....husband sy dh lama teringin nak benda alah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? hehehhe... ini pun rezeki. dia main random je pilih pemenang...

      Delete
  4. wow, seronoknya dapat xbox..tahniah amy..macamana kak wana tak tau pasal contest ni ek walhal tiap minggu langgan pas internet maxis..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehe.... kena selalu alert kak wana :P apa kata akak donlod HotlinkRed. kat situ banyak contest >.<

      and thank you :)

      Delete
  5. Lama tak singgah sini. Btw, tahniah sebab menang Xbox tu :D

    ReplyDelete
  6. Aah game dia ratus2 kalau nk beli..
    budak2 oklah enjoy...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa. kan kak nad! ya ALLAH, terkejut tengok harga games.. gulp.

      Delete
  7. oh mai god.. XBox kinect!walaupun akak bukan gamer, tapi tetap nak jeles.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehehe.. meh datang subang, kita main sama-sama :P

      Delete
  8. Wow bestnya... tahniah Amy!!.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Amy.. Wahhh rezeki Amy

    ReplyDelete
  10. perghhhh . untung nye . rezeki2

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.