Thank You Peliks February 2015

8:23 p.m
rumah
bersiap untuk makan di luar
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://media.tumblr.com/352a1d3d903f036a7224be1686f9602f/tumblr_inline_mtvbtgpQSK1rp801f.gif
 
dah masuk 8hb dah, tapi baru nak ucapkan terima kasih dekat top komentator di blog aku. sorry ya. aku tengah cari idea nak buat apa. memandangkan macam biasa, aku tak tahu nak kasi apa. tak travel sangat macam kak JM and kak CT, tak kreatif sangat macam kak Farrah, tak pandai masak sangat macam kak Wana. so, ini je mampu aku buat. hahahaha. 
 
1. Dr Nurashikin with the three cutest little heroes
 
 
2. Kak Bbwana Adienea yang selalu berasap jiran dapurnya. hehe
 
 
3. kak CT Humairah yang suka menaip :P
 
 
4. Norniwanie dengan hatinya yang suka berkata apa
 
 
5. Cik Mimie dan warna merah memang tak boleh dipisahkan :)
 
 
6. Inilah Realiti Bukan Fantasi Kak Ros Reeza
 
 
7. Nadyya dengan minat yang hampir sama semua denganku juga. sep sikit!
 
 
8. Cerita dari jejari Zarul Farhana.
 
 
9. Abang Arz with his little puteri and his passion for photography
 
 
10. Hanis Amanina yang baru sahaja hendak ku kenali dengan lebih rapat. jelesnya terasa bila beliau dapat sambung belajar di salah satu tempat yang teringin aku nak ke sana.
 
 
klik sahaja nama-nama mereka yang kutaip di atas. 
 
andddd jangan lupa singgah ke blog mereka. jangan lupa baca and komen tau! aku gerenti diorang memang akan singgah balik. semuanya ramah belaka deh. tanpa semua yang komen dekat blog ni, tak hidup dah blog aku. lagi-lagi masa Feb dengan Jan lepas aku ada beberapa entri je dalam blog. 
 
 
post signature

Share:

44 comments

  1. ihiks..
    ngape ezy loy xmasok list ni!!
    kehkeh..

    ReplyDelete
  2. Ini je yang mampu? Ni dah kira hebat ni, Amy :)
    Tahniah kepada 10 nama hebat di atas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Farrah :) teringin nak buat hobi sama macam kak Farrah tapi x mampu. hehe

      Delete
  3. Amyyy. Jom berkenalan lagi jom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom!!! dah tau dah hanis suka main basikal. hehehehe... :P apa lagi hanis suka. ce cter sikit. heee

      Delete
  4. wuaaaah ni aje Amy kata ? peergh akak pun tak reti buat cemni tau..
    thank you lalink.. sukeeeeee le itew nye kale pink gitu =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama :) blog akak pun kan dah kaler pink.. hehehehe

      Delete
  5. waaaa..waaaaaahhhhh...cantik sangat2 amy..kak wana suka..serius!! amy memang kreatif...kak wana paling suka dengan cupcake seketul tu..so sweet..tq amy cayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. thank you kak Wana :)

      nak cari background lawa sikit tapi tu je saya jumpa..

      Delete
  6. canteknyaaa. :D
    suka tengok tulisan2 tu. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... tulisan tu jenuh cari kat fonts2u

      Delete
  7. salam kenal. singgah sini terus follow. jom tukar link, kalu sudi meh terjah ngumah saya gak.. maseh..

    ReplyDelete
  8. WOW!! Cantiknya awards yang Amy bagi ni :) Cik Mimie suka sangat2..hehe ye2, Cik Mimie dan warna merah memang tak boleh dippisahkan..hehehe :)

    Thank you Amy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheehe... thank you cik Mimie ^^, yep, dah kenal dah dengan cik Mimie ni. :P

      sama-sama

      Delete
    2. Hehehe..kenal dah ye? :) Nanti turun Segamat helo2 la...boleh kenal2 lagi..hehehe :)

      Delete
    3. orait! ada turun Segamat. tapi x sempat nak roger2.. mnx no tepon bole :P

      Delete
    4. Bole, nanti pm dekat FB ye :)

      Delete
  9. tahniah2 . pandai buat gambar cantikk

    ReplyDelete
  10. perghhhhh awesome. terharu....
    walaupun ditangga ke 9

    terima kasih juga buat amy J kerana ke blog aRz

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. okay la tu abang Arz. bukan senang nak dapat top 10. cewah, bajet macam ramai lak komen kat sini. hahaha...

      sama-sama :)

      Delete
  11. Bulan februari tempo berblogging agak berterabur. Selalu ada kekangan & masih terbawa2 ke bulan ni juga sikit2 hehee.. Tahniah kpd semua yg tersenarai. Salam ceria selalu Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita abang KK. hahaha. ni baru nak start aktif balik... salam ceria juga :)

      Delete
  12. Dorang memang terbukti sangat peramah kaan ^-^

    ReplyDelete
  13. Cantik. Cantik. Tahniah ya semua :)

    ReplyDelete
  14. Hampir tak terperasan Wanie ada dekat situ..tersenarai juga..Thanks Amy! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. nasib baik perasan :P

      no biggie!

      Delete
  15. cantik tuh.. tahniah buat semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome.. sori lama tak jengah ke sini..

      Delete
  16. cantik! semuanya....alaaa...camna sis JM leh tak masuk list nih hehehe

    ReplyDelete
  17. Amboi, bnyknye list dia... tahniah5x.......;-)

    ReplyDelete
  18. tahniah semua
    semuanya cantik
    comel cup cake Wana tu

    ReplyDelete
  19. cantikknyeee
    tahniah untuk mereka...
    rasa mcm dah lame xjenguk amy ni kan

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.