Thursday, March 5, 2015

Thayers Alcohol-Free Rose Petal Toner .:BEAUTY REVIEW:.
9:29:00 PM

Thayers Alcohol-Free Rose Petal Toner .:BEAUTY REVIEW:.

25 comments:

  1. hmm.. menarik..kalau nk beli direct
    kat mana bleh dapat ni..
    mcm x pnah nampak plak.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau beli direct saya x pastilah. kalau beli online, boleh beli dekat natta cosme. nanti kalau saya jmpa yang dekat kedai, saya inform ye ^^

      Delete
  2. Macam elok aje amy? Akak ni jenis kalau duduk dalam aircond mesti kulit muka jadi kering & mengelupas. Padahal bila kat rumah @ keluar jenjalan okey aje... sesuai ke eh untuk dipakai dlm tempat ber' air-cond?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan eloklah kak... rasanya elok je.. saya try pakai toner waktu malam and tidur pakai air cond. so far, kulit xde masalah.. in shaa ALLAH boleh dipakai.. lagipun dia bertindak sebagai moisturizer juga kan..

      Delete
  3. wah..nampak menarik la toner ni..kak wana pun suka bau rose ni..wangi sangat..

    ReplyDelete
  4. boleh la pakai . hehee . harga berpatutan dengan botol tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. boleh2... berpatutan jugalah. saya pakai dah 3 minggu straight. tapi tengoklah. banyak lagi. hahahahha

      Delete
  5. witch hazel tu sesuai untuk kulit berjerawat orang kata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ye ke kak Sal? thanks for the info :)

      Delete
  6. Menarik utk mencantikkan kulit muka ni... bagus utk wanita... :)

    ReplyDelete
  7. menarik! mencari toner yg boleh kurangkan minyak di muka... wow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... in shaa ALLAH dia boleh membantu :)

      Delete
  8. Yang best sebab banyak pilihan :)

    ReplyDelete
  9. menarik nie. teringin nak guna. mesti bau dia sedap kan. :D

    ReplyDelete
  10. Macam nak cuba juga je Amy..kalau direct agaknya ada tak eyh?

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.