Aku Amelia. Korang Siapa?

11:36:00 PM 24
11:21 p.m rumah layan Hindustan. cliche. wakaka   assalamualaikum and hello lads!       setiap antara kita mesti ada seja...

I Blog Not To be An Attention Seeker

8:21:00 PM 22
8:02 p.m rumah kecewa assalamualaikum and hello lads!   sebenarnya, ramai dah bercerita kenapa diorang nak jadi blogger ka...

Kisah Si Atuk Yang Tersenyum Bahagia

2:25:00 PM 7
2:10 p.m rumah dah solat Zohor ke belum kawan-kawan assalamualaikum and hello lads! ha, korang mesti pernah dengar kisah p...

Jangan Buat Tuduhan Melulu

10:46:00 AM 18
10:29 a.m rumah baru lepas habis kemas rumah assalamualaikum and hello lads! salam Hari Isnin. ada yang kena Monday Blu...

Bukan Perempuan Melayu Terakhir

9:10:00 PM 14
8:52 p.m rumah layan Hindustan   assalamualaikum and hello lads!     ha, meh aku nak tanya sikit sebelum aku membebel tak ...

Dalam Hati Seorang Wanita

11:13:00 AM 10
11:11 a.m rumah ... credit to GadisTudungLabuh i don't think i can have one  

Baby In Cosplay Costume

12:30:00 PM 11
12:21 p.m rumah layan Youtube assalamualaikum and hello lads! meh, aku kongsi gambar gambar comel untuk korang. jangan tension ...

I'm Mysteriously Beautiful

1:35:00 PM 20
1:30 p.m rumah dah solat belum? assalamualaikum and hello lads! tadi duk sibuk ushar blog Cik Mimie , jumpa entri Cik Mimie pas...

Kenapa ALLAH Cipta Masa?

9:44:00 AM 11
credit to weheartit.com

Aku Bukan Memori

7:59:00 PM 11
8:00 p.m rumah layan Grimm   assalamualaikum and hello lads!     sepanjang korang hidup kan, korang ingat tak segala memor...

Susahnya Kulit Muka Berjerawat!

9:48:00 AM 20
a.m rumah layan Hindustan. amy oh amy assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? aku harap semua sihat sahaja. kal...

Makan Nasi Ambeng

7:58:00 PM 10
7:51 p.m rumah ... assalamualaikum and hello lads! haritu nenek tiri aku baru je pulang dari menunaikan umrah bersama ...

My Kind of Perfect Guy

9:35:00 PM 20
9:15 p.m rumah layan Hindustan. wakakak. amy, siapa x kenal   assalamualaikum and hello lads!     aku rasa macam pernah de...

Lunch di Relish, IOI Mall Putrajaya + HiTea di Franco French Japanese Restaurant

5:10:00 PM 20
 4:42 p.m rumah makan koko crunch sambil menikmati hujan assalamualaikum and hello lads!     ha, alkisahnya aku pergi amb...

Pertama Kali Naik Flight

3:03:00 PM 44
2:51 p.m rumah ...   assalamualaikum and hello lads!     kelakar betul. agaknya orang lain dah berpuluh kali naik flight. ...

I'm A Phile

2:13:00 PM 11
2:07 p.m rumah ubah template lagi. hmmm...   assalamualaikum and hello lads!   credit to ThinkStock/Erin McCarthy   ha...

Ignorant Kills You

8:13:00 PM 17
8:04 p.m rumah ubah template    assalamualaikum and hello lads!   ha, aku yakin ramai dah tahu pasal ni. tapi aku cuma nak ...

Dua Pilihan Hatiku

10:18:00 PM 30
9:59 p.m rumah blogwalking assalamualaikum and hello lads! ha, baca betul-betul. bukan dia pilihan hatiku tapi dua pilihan...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes