Aku Amelia. Korang Siapa?

11:36:00 PM 24
11:21 p.m rumah layan Hindustan. cliche. wakaka   assalamualaikum and hello lads!       setiap antara kita mesti ada seja...

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream .:BEAUTY REVIEW:.

6:26:00 PM 5
5:42 p.m rumah mengantuk   assalamualaikum and hello lads!    Jenama: Klairs Kuantiti : 40ml Harga: RM89.00 (Diskaun: R...

Menang Giveaway Abseiling, Caving and Trekking for 2!

12:36:00 PM 17
12:19 p.m rumah excited assalamualaikum and hello lads!     apa khabar semua? semalam teremosi pula. sebab stress dengan ...

I Blog Not To be An Attention Seeker

8:21:00 PM 22
8:02 p.m rumah kecewa assalamualaikum and hello lads!   sebenarnya, ramai dah bercerita kenapa diorang nak jadi blogger ka...

Kisah Si Atuk Yang Tersenyum Bahagia

2:25:00 PM 7
2:10 p.m rumah dah solat Zohor ke belum kawan-kawan assalamualaikum and hello lads! ha, korang mesti pernah dengar kisah p...

Klise Tipikal Setiap Movie

9:40:00 PM 20
8:50 p.m rumah tengok adik main xbox   assalamualaikum and hello lads!   disebabkan dah terlalu pro dalam movie-movie ni, ha...

Jangan Buat Tuduhan Melulu

10:46:00 AM 18
10:29 a.m rumah baru lepas habis kemas rumah assalamualaikum and hello lads! salam Hari Isnin. ada yang kena Monday Blu...

Bukan Perempuan Melayu Terakhir

9:10:00 PM 14
8:52 p.m rumah layan Hindustan   assalamualaikum and hello lads!     ha, meh aku nak tanya sikit sebelum aku membebel tak ...

Cantik Menawan Bak Gadis Sunti dengan Sakura Candy

10:11:00 PM 4
9:58 p.m rumah mencuba produk baru assalamualaikum and hello lads! ha, kita selalu dengar pasal supplemen yang pel...

NH10 .:Movie Review:.

9:34:00 PM 15
8:38 p.m rumah kenyang. alhamdulillah. assalamualaikum and hello lads! IMDb rating: 7.3/10 rating aku: 7.5/10

Dalam Hati Seorang Wanita

11:13:00 AM 10
11:11 a.m rumah ... credit to GadisTudungLabuh i don't think i can have one  

Baby In Cosplay Costume

12:30:00 PM 11
12:21 p.m rumah layan Youtube assalamualaikum and hello lads! meh, aku kongsi gambar gambar comel untuk korang. jangan tension ...

IIFA di Kuala Lumpur, Malaysia

8:45:00 PM 15
8:27 p.m rumah mahu buat apa harini   assalamualaikum and hello lads!   www.newindianexpress.com   ha, korang pernah denga...

I'm Mysteriously Beautiful

1:35:00 PM 20
1:30 p.m rumah dah solat belum? assalamualaikum and hello lads! tadi duk sibuk ushar blog Cik Mimie , jumpa entri Cik Mimie pas...

Kenapa ALLAH Cipta Masa?

9:44:00 AM 11
credit to weheartit.com

Shopping Online Lebih Bijak dan Murah di iprice.my

10:49:00 PM 7
9:45 p.m rumah online shopping assalamualaikum and hello lads! Kedai Online Kupon siapa suka shopping online dekat si...

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

3:28:00 PM 8
  disponsor oleh: Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses Awanazstyle Muslimah Shop

Giveaway 1st Luarteko.Blogspot.com

10:14:00 PM 10
menarik betul banner GA. hadiah pun menarik. simple sangat syarat.. moh kita join sama-sama :)

Aku Bukan Memori

7:59:00 PM 11
8:00 p.m rumah layan Grimm   assalamualaikum and hello lads!     sepanjang korang hidup kan, korang ingat tak segala memor...

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

4:52:00 PM 25
11:56 p.m dalam bilik tidur~ assalamualaikum and hello lads! Nama Produk: MBH Whitening Intensive Booster Skincare Harga: ...

Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie

12:04:00 PM 7
3 hadiah keychaim sula, I AM untuk dimenangi Semakin banyak penyertaan hadiah akan digandakan dan digandakan Sebagai tanda korang b...

Susahnya Kulit Muka Berjerawat!

9:48:00 AM 20
a.m rumah layan Hindustan. amy oh amy assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? aku harap semua sihat sahaja. kal...

Snail White Cleansing Makeup Removal .:Beauty Review:.

10:57:00 PM 8
10:38 p.m rumah  baru lepas sambut birthday ummi assalamualaikum and hello lads!     Nama Produk: Snail White Cleansing Kua...

Makan Nasi Ambeng

7:58:00 PM 10
7:51 p.m rumah ... assalamualaikum and hello lads! haritu nenek tiri aku baru je pulang dari menunaikan umrah bersama ...

My Kind of Perfect Guy

9:35:00 PM 20
9:15 p.m rumah layan Hindustan. wakakak. amy, siapa x kenal   assalamualaikum and hello lads!     aku rasa macam pernah de...

Jindrisska First Anniversary Giveaway

8:19:00 PM 11
Saya nak menang giveaway ni sebab ummi saya sangat suka kumpul fridge magnet. saya suka kumpul memori macam ni. bukan senang kita nak p...

Lunch di Relish, IOI Mall Putrajaya + HiTea di Franco French Japanese Restaurant

5:10:00 PM 20
 4:42 p.m rumah makan koko crunch sambil menikmati hujan assalamualaikum and hello lads!     ha, alkisahnya aku pergi amb...

Menghilang

4:00:00 PM 23
3:56 p.m rumah layan Conan   assalamualaikum and hello lads!     ya ALLAH, bila rasa malas bermaharajalela dalam diri, aku...

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI!

6:10:00 PM 27
1 x MINT CLUTCH BAG untuk pemenang UTAMA (akan dipilih sendiri oleh Scha)

Pertama Kali Naik Flight

3:03:00 PM 44
2:51 p.m rumah ...   assalamualaikum and hello lads!     kelakar betul. agaknya orang lain dah berpuluh kali naik flight. ...

A Second A Day From Birth .:Baby Indigo:.

12:26:00 PM 26
A Second a Day from Birth. from Sam Christopher Cornwell on Vimeo . assalamualaikum and hello lads! video ni dah lama aku tengok....

Contest Buy AVON Online.

9:54:00 PM 17
Dear ladies andik manisssssss semua!! Jom join giveaway kami!!

Giveaway 2015 Jubah, Dress, Leggings oleh Norzi Beautilicious House

9:43:00 PM 11
tag:  - Farah - Kak CT Humairah

I'm A Phile

2:13:00 PM 11
2:07 p.m rumah ubah template lagi. hmmm...   assalamualaikum and hello lads!   credit to ThinkStock/Erin McCarthy   ha...

Ignorant Kills You

8:13:00 PM 17
8:04 p.m rumah ubah template    assalamualaikum and hello lads!   ha, aku yakin ramai dah tahu pasal ni. tapi aku cuma nak ...

Yevadu .:MOVIE REVIEW:.

2:39:00 PM 26
2:02 p.m rumah melayan kucing-kucing   assalamualaikum and hello lads!     actually, filem Yevadu ni bukan Hindustan. tak ...

Dua Pilihan Hatiku

10:18:00 PM 30
9:59 p.m rumah blogwalking assalamualaikum and hello lads! ha, baca betul-betul. bukan dia pilihan hatiku tapi dua pilihan...

Shake It Baby

8:31:00 PM 23
8:00 p.m rumah first day of april me updating my blog assalamualaikum and hello lads! alamak, aku dah ketinggalan lagi. ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes