A Second A Day From Birth .:Baby Indigo:.



assalamualaikum and hello lads!

video ni dah lama aku tengok. tapi tiba-tiba baru teringat. aku suka sangat video ni! rajin ayah dia rakam dari masa baby Indigo lahir sampailah dia umur satu tahun. ada blogger parents yang buat macam ni tak? hehe.

video ni lama. 6 minit. kalau rasa tak mampu, tengok je la sampai separuh.

macam nak buat juga je macam ni. hahahahahahhahahahaha.

adios~

Share:

26 comments

  1. Geram tengok baby comel2 ni..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... asyik tersenyum je bila tengok video tu. hehehe

      Delete
    2. kecik-kecik dah pandai..hehe...:)

      Delete
    3. hehehe.. mak bapak dia pun pandai la tu ^^

      Delete
  2. makin besar makin comel... mak anak 2 dah tak rajin nak amik video... uhuhu baru pegang camera dah kena kejar anak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... susah lak kan macam tu. nanti camera ke mana anak ke mana >.<

      Delete
  3. buat masa sekarang blogger takde kot.. tapi para retis ade... hehe..
    yg ujung tu kelakor.. terbersin budak tu nak nyanyi happy bufday.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, artis ada eh.. x perasan lak.. hehehehe.. anak first boleh la buat macam ni kan. nanti dah ada 5 6 jenuh...

      ha'a, ada orang sebut nama dia tak. hahaha

      Delete
  4. Lepas habis study nanti, nak tengok video ni. Tapi, nampaklah baby nya comel sangat ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.... jangan lupa tengok tau Farah! :)

      Delete
  5. Baby comeyyy.. picit2 pipi dia.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... entah2 habis semua anak2 abang KK dipicit pipi ye :P

      Delete
  6. semakin comel
    jelesnya
    akak tak mabik video, tapi ambik gambar baby setiap hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajinnya akak.. hehehe.. saya x tahulah kalau ada anak nanti nak wat macam ni ke tak. >.<

      Delete
  7. diaorang nak abadikan memori indah masa baby tuh membesar.. apapun comel laa baby tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapa dia photographer x silap. tu yang bukan main rajin buat benda ni.

      Delete
  8. sangat comell
    suketgk baby
    nak2 tgk anak sendiri kan..
    tgk baby buat gaya yang sonoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. tu yang blog akak penuh dengan gambar Firash tu :P

      Delete
  9. Replies
    1. sian dia kena gigit dengan kak Aisya. xley jumpa la ni :P

      Delete
  10. woaaah record baby tu besar..
    rajin ngat parents dia hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahaha kan kak... rajin benor bapa dia buat...

      Delete
  11. alahai..comelnya dia..geram la tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sangat kan >.< makin lama makin handsome. hahaha

      Delete
  12. Kalau anak sulung ye kot...tp akak dulu utk Dania just amik gambar je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya anak sulung memang orang rajin amek kan kak... ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.