Aku Bukan Memori

8:00 p.m
rumah
layan Grimm
 
assalamualaikum and hello lads!
 
http://36.media.tumblr.com/tumblr_llw48q3aQn1qd6pjzo1_500.jpg
 
sepanjang korang hidup kan, korang ingat tak segala memori silam korang? i mean bukanlah semuanya dari baby sampai ke dewasa. kiranya maybe some part of it still buries deep inside your mind ke...

kalau aku? i'm not really fond of history. even kisah tu pasal aku sendiri. hahaha. kadang-kadang bila kami sembang satu family, bila ummi aku cerita pasal kitorang kecik2, adik aku mesti ingat. tapi aku blur.. what? when did that happened actually? why can i not remember anything of it anymore? 
 
credit to www.letwhylead.com

nak kata kisah aku dipenuhi dengan dark events, tak ada pula. aku cuma malas je kot. hahaha. ada tak sepesen dengan aku? ke aku sorang je.. unless kalau someone trigger minda aku dengan apa yang dia cakap. contohnya, first CD dia beli ke. aku ingat first CD aku beli. Kuch Kuch Hota Hai. wakakakakkaka. 

sebab tu agaknya ramai suka cerita rahsia dekat aku. sebab aku takkan ingat dah apa dia cerita. sampai boleh tergabung dua cerita pula... wakakakaka... -.-

http://kickofjoy.com/wp-content/uploads/2014/03/emo-enemy-memory-quotes-sad-words-Favim.com-57936.jpg
credit to pixshark.com
 
 
 
 
post signature

Share:

11 comments

  1. wahhhh..kak wana perasan..header baru amy..cantik dan memang cool banget!!! hehehe

    ReplyDelete
  2. kak wana suka ingat memori indah2 ja..kalau memori yang menyedihkan tu nak buang jauh2..

    ReplyDelete
  3. kalau nani kan mudah sangat nak ingat benda benda lama. hahaha :P

    ReplyDelete
  4. Tak sure pula. Bergantung kepada jenis memori juga kot. Banyak benda lama yang saya masih ingat. Tapi, ada juga benda lain yang saya tak ingat.

    ReplyDelete
  5. Kita geng...memang x berapa nak ingat sangat....hahaha..

    ReplyDelete
  6. ur blog cantiklah.. nampak luas..
    I ingat banyak benda masa kecik2, tapi yg sekarang banyakan lupa..
    short term loss memory..hehe

    ReplyDelete
  7. kadang-kadang ada jugak memories yg saya taknak ingat. haha

    ReplyDelete
  8. Setiap org pasti ada memori yg manis dan pahit dan setiap org juga pasti ada memori yg dia ingat dan tak ingat.. cuma bnyk atau sikit je yg tak ingat tu hehee..

    ReplyDelete
  9. sesetengah ingat sesetengah x . hehee . balas klik nuff kat sini jgak :)

    ReplyDelete
  10. Kalau kisah pahit buat apa kita ingatkan.. eloklah dia terbenam dlm minda separa sedar kita tu.
    Yg penting kenangan dan kisah manis, aiyooo janganlah lupa cik Amy. Rugi je tau.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. sekarang setiap setengah jam amii gmbar, masuk toilet pun amik gambar samoai 10 keping,memang melekat memori dgn toilet

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.