Baby In Cosplay Costume

12:21 p.m
rumah
layan Youtube
assalamualaikum and hello lads!
meh, aku kongsi gambar gambar comel untuk korang. jangan tension harini okay :) dah tengah hari. selamat menjamu selera.. 
and kalau ada masa, kalau tak keberatan, minta tolong like photo aku ni boleh. kalau nak aku buat something in return macam klik iklan ke, review blog ke, tak ada masalah :) kalau seikhlas hati tanpa minta balasan terima kasih banyak-banyak. someone will help you one day ^^,
Max from Where the Wild Things Are. 
 chu-Totoro from My Neighbor Totoro. 
 
 
 
 
 
 
all credit to Google
 
 
 
 
post signature

Share:

11 comments

  1. ngaaaaa, comel sangat! :D even orang besar pun pakai cosplay costume pun rasa comel, apatah lagi baby kan :D

    ReplyDelete
  2. Eeeiiii cutenya... comeyyy.. :) :)

    ReplyDelete
  3. alololo..comelnya..geram la kak wana tengok.. :)

    ReplyDelete
  4. SubhanaAllah, comey2 semuanya..hehe..geram :)

    ReplyDelete
  5. Awwwwww, semua pun cute sangat :D

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.