Cantik Menawan Bak Gadis Sunti dengan Sakura Candy

9:58 p.m
rumah
mencuba produk baru

assalamualaikum and hello lads!


ha, kita selalu dengar pasal supplemen yang pelbagai untuk kesihatan dan kecantikan wajah kita termasuklah paling penting sekali, tubuh badan kita. ada yang kena makan pil, ada yang minum air. macam-macamlah! tapi pernah dengar tak, kalau nak cantik luaran dan dalaman, kita cuma kena kemam sahaja?


pernah?
A: kalau pernah, apa kata kita cuba try test produk Sakura Candy ni pula. 

tak pernah?
A: ha, meh kita tengok apa yang menarik sangat dengan Sakura Candy ni.



Adakah anda antara golongan ini??

Wanita Berpantang
Seorang ibu
Seorang isteri

Pendek cerita, seorang insan yang bergelar wanita lah kiranya. Haa, Sakura Candy ni memang dicipta khas untuk wanita-wanita diatas. Khusus bukan sahaja cantik luar tau, dalaman pun macam anak dara 17 tahun. Cik Abang terkejut nanti bila tengok perubahan. :)



Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan 

Kulit cerah pinkish 4 hari je
Merapatkan miss V mcm anak dara 17tahun
Menambahkan keinginan tutttt!! 
Kulit lembut macam baby 
Tinggi antioksida(Menggunakan extrak Sakura Japan high standard) 
Membentuk body 
Bertenaga. Jaga waktu tidur kita. 
Menghapuskan parut
Mencegah jerawat dan jeragat





Cara Makan Sakura Candy ni senang aje,

1) Koyak sachet
2) Kemam terus bawah lidah

Kenapa Sakura Candy 4 hari je dah nampak kesan? Cepat betul!
-Kerana bila anda kemam aje, terus masuk saluran darah!
-Dari saluran darah terus ke kulit dan "dalaman wanita" anda!

 
 
Kenapa bawah lidah? Sebab bawah lidah lebih cepat menyerap khasiat Sakura Candy ke dalam badan. Jadi lebih cepat nampak kesan dia betul tak? :)

Lebih elok kalau ambik satu sachet waktu pagi sebelum breakfast, dan satu sachet sebelum tidur malam. Waktu terbaik ketika perut kosong. Senang cerita letak tepi katil, bangun tido kemam Sakura Candy, nak tido malam kemam dulu baru tido.. hehe


Kandungan Beucure Sakura Candy ni:

Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan kesan terbaik!! :) 
  • Sakura Extract
  • Snow Lotus
  • Pamogrenate
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Maltodextrin
  • Sucralose


 
 
Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye! 

TESTIMONI:

 
 
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
 

Soalan Lazim biasa ditanya : 

1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?

.: Harga sangat berpatutan sesuai dengan kualiti dan kesan cerah merah jambu. 
.: Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?

-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?

sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period? 

- Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 
 
5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?

Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?

Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
 
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
 
Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
 
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy

 
apalagi. cepat dapatkan sekarang!


Sebarang pembelian dan maklumat lanjut boleh hubungi terus talian dibawah :-
SMS/WHATSAPP SHJ
017 900 3962/011 2941 0140
0179003962 / 011 29410140 ( SMS / Whatsapp Sahaja )



  post signature

Share:

4 comments

  1. bestnya produk tu. :D mesti harga pun berpatutan kan. :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya produk ni nak beli fikir dulu la huhu

    ReplyDelete
  3. Bagus buat para wanita.. klu saya pakai jadi lain nanti hahaa.. :D

    ReplyDelete
  4. Ramai jugak kata produk ni bagus..:)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.