Friday, April 24, 2015

Dalam Hati Seorang Wanita
11:11 a.m
rumah
...


credit to GadisTudungLabuh

i don't think i can have one
 
post signature

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

10 COMENTÁRIOS:

  1. amy :D for me, it is always be the father first, the one yang swept our tears, know and understand us :) i mean, the first man in daughter's life yang akan jadi set point untuk tengok bakal teman hidup :)

    ReplyDelete
  2. a prince charming sometimes only exist in fairytale hehehhe...

    ReplyDelete
  3. Saya mengakulah yang kadang-kadang saya pun fikir benda ni. Hahahahha.

    ReplyDelete
  4. betul2...dalam hati Cik Mimie pun macam tu..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. alahaiii.. dalam haty nadya salu mcm ni.. xP

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com