Dalam Hati Seorang Wanita

11:11 a.m
rumah
...


credit to GadisTudungLabuh

i don't think i can have one
 
post signature

10 comments :

  1. amy :D for me, it is always be the father first, the one yang swept our tears, know and understand us :) i mean, the first man in daughter's life yang akan jadi set point untuk tengok bakal teman hidup :)

    ReplyDelete
  2. a prince charming sometimes only exist in fairytale hehehhe...

    ReplyDelete
  3. Saya mengakulah yang kadang-kadang saya pun fikir benda ni. Hahahahha.

    ReplyDelete
  4. betul2...dalam hati Cik Mimie pun macam tu..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. alahaiii.. dalam haty nadya salu mcm ni.. xP

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes