Sunday, April 5, 2015

Dua Pilihan Hatiku
10:18:00 PM

Dua Pilihan Hatiku

30 comments:

  1. Lama dah tak tengok cerita Hindustan. Selalu tertanya macam mana Amy boleh selalu updated pasal cerita Hindustan ni sebab saya tak pernah tahu dekat mana nak cari cerita terbaru dan best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. bila last tengok tu Farah? saya selalu donlod kat torrent je.. x pun cari kat Youtube.

      Delete
    2. sama laaa, sy pun tahu latest movie dari bloggers lain masa blogwalking. hehe

      Delete
    3. hehehehehe... masa blogwalking ni macam2 tau kan ^^

      Delete
  2. kalau citer hantu tu sis suka tgk walaupun tutup2 mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehee... saya pun sama kak JM.

      Delete
  3. wah daha lama tak ikut move hindustan. termasuk movie movie lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha.... ramai je yang dah x layan movie. saya je hari2 melayan >.<

      Delete
  4. minat betol ngn hindustan ek..
    hihi

    ReplyDelete
  5. lamanyaaa tak datang sini. sorry amy T.T
    berzaman tak layan hindustan ni. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. xpe. ^^, saya pun dah lama x singgah semua blog...

      zaman bila last tengok hindustan :P

      Delete
  6. Yg no dua tu buat saya tertarik je nak tengok.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! scary yet interesting. hahahahhaa.. tahun bilalah nak keluar ni. x sabar dah

      Delete
  7. Wahhhh, yash chopra! Tak sabar nih...tak sabar nunggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... kalau dekat india dah keluar.. dekat malaysia xtahulah. hmmm

      Delete
  8. Amy..malam ni tv2 cerita Mujhe Dosti Karoge :) jangan lupa tengok tau..hehe :)

    ReplyDelete
  9. cerita yash chopra memang best-best.
    tapi akak tak eknal pun semua pelakon tu

    ReplyDelete
  10. ni peminat cerita hibdustan nih..

    ReplyDelete
  11. dah besar ni akk mmg xtgk hindustan pon..
    hehehe baru2 ni suke lak tgk cte hindi lame2
    syok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe... masa Amitabh muda2 ke kak :P

      Delete
  12. okay citer yang first tu macam menarik.. nnt da dload kasi akak k ahahhaa..
    adus kantoi laa layan gak hindustan =P citer2 cemni layan la..
    comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha... okay kak.. nanti saya kasi :P

      ha, kan dah kantoi.. saya pun mnat korea gak. ops~~~~

      Delete
  13. pasal drama rupanya..kekeke...
    da lame xlayan hindustan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh.. x mungkin LELAKI. belum masuk lagi dalam blog ni :P

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.