GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI!

http://www.schanazri.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html
1 x MINT CLUTCH BAG untuk pemenang UTAMA (akan dipilih sendiri oleh Scha)


RM 10 topup x 5 pemenang (Random.org)

10 blog untuk direview setiap minggu (Random.org)

saya nak menang Giveaway Sayang by kak Scha Nazri ini sebab saya ada banyak (taklah banyak pun) sangat kasut. tapi saya cuma ada satu sahaja beg tangan. dan beg tangan tu akan dibawa ke mana sahaja tak kira bila masa. jadi apa salahnya kalau kalini saya boleh match kan kasut dengan clutch bag tu (kalau menang). barulah lebih bergaya. confidence datang dari penampilan. :)


saje je buat contoh. hahahahaha..

saya tag:

- Cik Mimie
- Kak Sal
- Kak Farrah MF 
post signature

Share:

27 comments

  1. all the best. cantiknya heels boot tu. :D

    ReplyDelete
  2. cantik kasut.. apapun good luck tau Amy J..

    ReplyDelete
  3. gud luck amy
    wahawahhh kasut awk ke tu
    nak pnjam bolehhh
    hgahahahaha
    teringin nak pakai tapi xtau nak pakai g mane lak

    ReplyDelete
  4. Ohoi..kita kena tag la..hehe..Terima kasih Cik Mimie bookmark dulu ye :)

    Jelly tgk kasut tu..awesome sgt..hehe..Gudluck Amy :)

    ReplyDelete
  5. wahhh ranggy nya kasut amy.... goodluck yer... :D nnt akk nk join jugaklah cam best jer hadiah dia tuh :D

    ReplyDelete
  6. All the best, Amy. Akak punya entri masih dalam draf. Tak habis buat lagi :)

    ReplyDelete
  7. assalam amy cayang..

    maaf kak wana lama x singgah sini..rindu kat amy tau..amy sihat ke? lama x wasap ngan amy..

    ReplyDelete
  8. menariknya ga ni..apapun, semoga ada rezeki amy ya..

    ReplyDelete
  9. gud luckk.. cecantik kasut tu :)

    ReplyDelete
  10. jom tengok ni. Blog anda direview :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/04/review-blog-3-pengomen-aktif-mac-amy-j.html

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya amy J saya pun join juga..

    psttt: fuyooo kasut dia...

    ReplyDelete
  12. wahhhh Scha buat GA ye? hadui byk dah GA kwn2 x sempat nk join.
    cantiknye boot heels amy tu huhhh! gud luck amy! :)

    ReplyDelete
  13. salam singgah dari GA sama . goodlck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.