Monday, April 6, 2015

Ignorant Kills You
8:13:00 PM

Ignorant Kills You

17 comments:

  1. bagus perkongsian ni amy. slaing mengingatkan antara satu sama lain :D

    ReplyDelete
  2. Hi Amy !
    Lamanya tak jenguk... dah terkeluar akak dari bloglist.... hee!
    Template makin cun.. i likeeee....

    By the way, bacaan antara 2 sujud ni, kaksha memang baca laju.. sebab kaki kaksha tak kuat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kaksha! sori. bukan terkeluar. tapi saya tengah dalam proses edit blog. nanti baru saya tambah akak balik ye. no worries ^^,

      kalau ada masalah kesihatan xpe.. yg penting kita betul2 faham apa yang kita cakap kan ^^

      Delete
  3. Betul. Ramai yang ambil mudah dan baca laju2,..(akak pun dulu macam tu). Sedangkan doanya indah sangat!

    ReplyDelete
  4. Doa kan? Lbih bagus kalau paham maksud dia. Thanks amy share. hihi

    AMYYYYYY, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  5. Touching.. walaupun dah tahu.. :')

    ReplyDelete
  6. Saya suka sangat ambil masa masa duduk antara dua sujud ni.

    ReplyDelete
  7. dulu2 time tak faham memang laju je nak baca. skrang kalau baca.. allahh.. :(

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing. :)
    best maksud dia. :D

    ReplyDelete
  9. Terima kasih untuk peringatan ini Amy :)

    ReplyDelete
  10. terima kasih di atas peringatan.. itulah kita kekadang nak cepat sudahkan bacaan jer.. tanpa nak menghayati maksudnya..

    ReplyDelete
  11. alhdmullilah
    sama3 la kite perbaiki...
    terima kasih atas peringatan tu amy

    ReplyDelete
  12. terima kasih sebab igtkan akk maksudnya lgi sekali...btw suke quote yang last tuh...betul! :D

    ReplyDelete
  13. nice reminder Amy..
    dulu adalah buat macam ni..asal baca tapi insyallah mencuba memperbaiki =)

    ReplyDelete
  14. terima kasih atas peringatan bersama ni.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.