IIFA di Kuala Lumpur, Malaysia

8:27 p.m
rumah
mahu buat apa harini
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
ha, korang pernah dengar pasal AIM? pernah dengar pasal ABPBH? mesti pernah kan. tapi pernah dengar pasal IIFA tak? orang yang sama taste macam aku je tahu apa itu IIFA. hahaha. 
 
bila aku tahu ada award award untuk artis Malaysia ni, aku tak teruja sangat. lagipun aku dah lama tak layan cerita Melayu. tipikal? well, macam kena banyak memilih pula sekarang bila tengok cerita Melayu. last aku layan cerita Talak. best siot~ simple je tapi maksud dia sampai. 
 
eh, terpesong. tapi bila aku layan dekat Twitter, Anil Kapoor cakap IIFA akan buat dekat KL, mak excited terlebih! hahahaha. bukannya dapat tengok live pun. sobs. IIFA tu bermaksud International Indian Film Academy Awards. wahhhhh, untung gila siapa dapat jumpa selebriti Bollywood depan mata!
 
credit to businessofcinema.com

kirim salam please. sobs. aku mampu layan dekat Youtube je dia punya awards. sedihnya. 

antara yang berjada dinominate kan adalah ada aku dah cerita dekat blog aku.

- PK
- Highway
- Mardaani 
 
tengok. apa aku review bukan calang-calang aku kasi tau.. ha... riak kejap. sorry.
credit to blogtobollywood.com
 
and macam-macam lagilah. aku nak vote haritu tapi tak boleh pula. of course la aku vote PK, Kanika Kapoor,  Aamir Khan, Desmukh for the best villain. wakakaka. untuk filem lain dekat atas, kalau tak pernah dengar tapi berminat nak tahu, nanti aku buat review okay! :)

itu je nak mengarut. terima kasih sudi dengar luahan hati aku yang tak mampu nak berjumpa depan mata artis hebat seperti mereka. sobs sobs...

adios~

 
 
post signature

Share:

15 comments

  1. dulu masa kecik2 memang fanatik habis dgn hindustan ni, sampaikan tiap2 hari masa sarapan sebelum pergi sekolah, siap pasang video kuch kuch hota hai. haha. :D lamanya dah masa berlalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... ye ke? wah, ni lagi hbat dari saya ni :P saya kalau nangis je, mak pasang video hindustan.. baru saya senyap balik >.<

      Delete
  2. SRK, kacak tapi sebab dia simpan jambang dia lagu tu.. terus jadi tak kacak.. nahe nahe nahe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa. tu lah psal kak Gee.. pelik benor bila berjambang macam tu...

      Delete
  3. Haha kebetulan tgh layan citer Yadein kat TV2 ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, cerita Yadein yang SRK ke yang Hrithik Roshan?

      Delete
  4. Memang dah confirmed ke buat dekat Malaysia? Buat dekat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia buat kat mana entah. tapi kat KL la pastinya

      Delete
  5. Wahh seronok ni.. peluang keemasan buat peminat2 hindustan mcm Amy ni.. menarik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha...tapi bukan dapat jumpa depan mata pun T__T

      Delete
  6. whoaaaaa..bestnya kalau dapat tengok..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak Wana. best sangat kalau dapat tengok T__T

      Delete
  7. Cik Mimie selalu tgk Zee Award je :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.