I'm Mysteriously Beautiful

1:30 p.m
rumah
dah solat belum?

assalamualaikum and hello lads!

tadi duk sibuk ushar blog Cik Mimie, jumpa entri Cik Mimie pasal Eearth Day. rupanya ada kuiz di sebalik wajah Google yang terbaru. and ini apa aku dapat. wakakaka. 

 

aku try google tadi binatang apa mantis shrimp ni. lawa gilos. patutlah mystery and beautiful. wakakaka..   

credit to saveourgreen.org
 
post signature

Share:

20 comments

  1. Tak tahu pulak ada binatang ni..memang cantik dan misteri sangat..hehe...:) sama macam Amy, misteriously = weirdo..lebih kurang je kan? hehe :)

    ReplyDelete
  2. wahhh colourful. indah ciptaan tuhan =)

    ReplyDelete
  3. colourful gitu.. apapun tak pernah tengok lagi binatang nih..

    ReplyDelete
  4. Samalah kita dapat menatang ni juga.. First time dengor, yg penting dia cantik an.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul. cantik sangat sangat :D

      Delete
  5. Akak dpt komodo dragon hihihih

    ReplyDelete
  6. First time la dengar nama haiwan ni. Cantik! Cantik! :D

    ReplyDelete
  7. Wakk uniklah.. kreatif betul tengok haiwan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... sampai typo menaip hehee.. :D

      Delete
    2. heheheh... tergoda dengan binatang tu kot agaknya :P

      Delete
  8. WAKAKAKA... spesis udang jugak eh?

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.