Jindrisska First Anniversary Giveaway

http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

Saya nak menang giveaway ni sebab ummi saya sangat suka kumpul fridge magnet. saya suka kumpul memori macam ni. bukan senang kita nak pergi travel. tapi at least dapat hadiah macam ni dari kawan-kawan blogger seronok juga. sebagai kenangan menandakan kita ada sahabat dari alam maya.

post signature

Share:

11 comments

  1. yeayyyyy!! semoga ada rezeki amy ya .. :)

    ReplyDelete
  2. saya pun belum join lagi segmen ahkak dari germany ni

    ReplyDelete
  3. wahhhh Aisya buat GA lagi ye? x sempa nk join lagi nih. gud luck amy! hehe

    ReplyDelete
  4. Amyy!!! Terima kasih join giveaway akk...goodluck, akk harap pakcik random choose amy yer :D muah!

    ReplyDelete
  5. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.