Kisah Si Atuk Yang Tersenyum Bahagia

2:10 p.m
rumah
dah solat Zohor ke belum kawan-kawan
assalamualaikum and hello lads!
ha, korang mesti pernah dengar kisah pasal atuk yang terkejut ni kan bila dia dapat tahu dia bakal dapat cucu. kalau pernah, tahu apa jadi dengan atuk tu sekarang? 


kalau belum pula, meh, aku kongsi gambar sedikit dan video. 

 
 
and now, this is what happened
 
post signature

Share:

7 comments

  1. Speechlesss....gambar last tu sweet.....

    ReplyDelete
  2. Video berdurasi 48 saat ni memang buat hati rasa something. Sedih, sayu, gembira.. tak tahulah bercampur baur.. Yg penting, dari 0.25 - 0.35 saat memang keep repeat that sebab atok tu buat muka comel. Beruntung cucu dia dapat atok hati macam ni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhh, video tu precious moments sangat! :D lagi2 part "really?". sweet!

    ReplyDelete
  4. Sweet sangat :) tentu dia rasa bahagia sangat2 :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.