Tuesday, April 28, 2015

Kisah Si Atuk Yang Tersenyum Bahagia
2:10 p.m
rumah
dah solat Zohor ke belum kawan-kawan
assalamualaikum and hello lads!
ha, korang mesti pernah dengar kisah pasal atuk yang terkejut ni kan bila dia dapat tahu dia bakal dapat cucu. kalau pernah, tahu apa jadi dengan atuk tu sekarang? 


kalau belum pula, meh, aku kongsi gambar sedikit dan video. 

 
 
and now, this is what happened
 
post signature

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

7 COMENTÁRIOS:

  1. Speechlesss....gambar last tu sweet.....

    ReplyDelete
  2. Video berdurasi 48 saat ni memang buat hati rasa something. Sedih, sayu, gembira.. tak tahulah bercampur baur.. Yg penting, dari 0.25 - 0.35 saat memang keep repeat that sebab atok tu buat muka comel. Beruntung cucu dia dapat atok hati macam ni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhh, video tu precious moments sangat! :D lagi2 part "really?". sweet!

    ReplyDelete
  4. Sweet sangat :) tentu dia rasa bahagia sangat2 :)

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com