Menang Giveaway Abseiling, Caving and Trekking for 2!

12:19 p.m
rumah
excited

assalamualaikum and hello lads!
 
 

apa khabar semua? semalam teremosi pula. sebab stress dengan satu benda, terus aku jadi tak tentu arah. hahaha... perempuan dengan drama tak boleh dipisahkan.

okay, back to reality. tadi duduk ushar facebook aku yang khas untuk aku join PERTANDINGAN and Giveaway sahaja, tiba-tiba nampak nama aku terpampang sebagai salah seorang pemenang. 

wahhhhhh... alhamdulillah. syukur gila dapat menang GA macam ni. apa yang aku dapat tu? meh kita tengok.
 
 

mula-mula risau juga. betul ke nama aku tu. dah la pakai nama glemer (lah sangat), then kot-kot ada orang lain nama dia Emy Aisy juga ke. hahahhahahaha.
 
eh, tapi ada the last one April Giveaway by P1Connect tau! kalau berminat, boleh la join contest dia.. soalan senang je. :D jawapan yang kena kreatif. hahaha. 
 
1st GA prize : Be a Pilot for 1 Day
2nd GA prize: Go-Kart Adenture for 4
3rd GA prize: Abseiling, Caving and Trekking Adventure Overnight for 2
4th GA prize: ???

aku tak tahu. esok dia keluar contest. stay tuned :)
 
>>> P1 Connect <<<
 
adios~
 
 
 
post signature

Share:

17 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.