Menghilang

3:56 p.m
rumah
layan Conan
 
assalamualaikum and hello lads!
 
www.tumblr.com
 
ya ALLAH, bila rasa malas bermaharajalela dalam diri, aku nak buat apa pun rasa bosan. tengok ha, dah janji nak aktif bulan April, tapi tak juga jadinya. mungkir. sobs. 
 
sekarang ni tengah sibuk pakai dua jenis produk yang perlu di review. nanti dah settle ambil gambar semua, aku share di sini. and sorry pada blogger yang masih belum sempat aku komen sepanjang bulan April ni. sorry ya, nanti aku datang singgah.
 
itu je nak cerita. 
 
adios~ 
 
post signature

Share:

23 comments

  1. Alorh biasalah.. Kak Gee pon selamat juga berhiatus.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh. lama juga kak Gee berhiatus sampai terkejut saya tiba2 nampak nama kak Gee balik :P

      Delete
  2. wahhh..tk sabar nk tgok review produk2 nyee :)

    ReplyDelete
  3. Sesekali akan dtg mood mls nk blogging...sama mcm akak...pasal tu traffic x ramai singgah...mls plak nk ping entry kat fb and grup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kan... saya lagi la x pernah ping entry kat fb kak. hehehe... betapa malasnya..

      Delete
  4. Replies
    1. hahahhaa.. kan... susah betul nak jadi konsisten macam parihh..

      Delete
  5. wah, tak sabar akak nak tengok review tu.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Takpelah Amy. Student kan memang busy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... setuju dengan ayat Farah >.<

      Delete
  7. take ur time Amy J. Blog semakin kemas dan menarik. ringan loading

    ReplyDelete
  8. takpe amy. kak ana pon busy gak lately ni. x dpt nk BW sgt ke blog kwn2. sobsss sobsss :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. lama juga x nampak nama kak Ana... :)

      Delete
  9. sama lah T_T will do BW the rest of your posts soon yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. takpe Hanis.. take your time. x lari blog saya :P

      Delete
  10. Replies
    1. heheheheh... maklumlah orang dah keje kan :P

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.