Friday, April 24, 2015

NH10 .:Movie Review:.
9:34:00 PM

NH10 .:Movie Review:.

15 comments:

  1. fuhhh, saya baca pun dah debar, seb bek amy x spoil. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. x best la spoil kan. xde thrill nak tengok :P

      Delete
  2. Dh lama sy xtgk citer hindi..leh layan nihh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. jangan lupa layan okay ^^

      Delete
  3. Mantap nampaknya jalan citer ni.. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe. memang mantap abang KK. cerita dia awal je romance, dalam 3 minit. hahaha. lepas tu suspense x berhenti

      Delete
  4. berdebar jgk masa baca.. exited nak amy habiskan story..hahaa.. malas sebenarnya nak tgk..
    Boleh share tak amy download kat mana.. thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... janganlah malas tengok kak.. wajib tengok okay :P

      saya selalu donlod dekat torrent.. tu banyak movies.. software pun ada. hehe

      Delete
  5. Maknanya gambar hindustan ni takdalah nyanyi pusing-pusing pokok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ni pusing2 pokok gak kak.. cuma xde menyanyi.. tapi nak larikan diri dari penjahat :O

      Delete
  6. Saya dapat rasakan tension cerita ni daripada cara Amy tulis. Rasa macam seronok pula based on your review.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee... ada some part yang best. ada yang menakutkan. ada yang saya skip sebab dia berlari je kan mencari kawasan kampung untuk mnx tlg..

      Delete
  7. Review Amy memang mantop..melonjak2 rasa hati ni nak tgk cerita ni jugak..nak tahu apa jadi...hahha..nanti cik mime usha cerita ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh. okay cik Mimie. jangan lupa tengok tau! :)

      Delete
  8. pernah terbaca kata performance Anushka dlm filem ni yang terbaik dalam karier dia... wahhh..!! wajib la nak tengok kan.. tengok trailer dah banyak kali dah... hahahahahaa... :)

    *panjang nya list movie nak donlod... adoiiii.. Amy punya pasal la niiii.... :p

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.